Villanyoszlopnak ütköztek, majd elmenekültek a helyszínről

dreamstime -
villanyoszlop menekülés baleset Újpalota
Szerda hajnalban egy totálkáros autót találtak Újpalotán a Nyírpalota út kellős közepén. A roncsban nem ült senki. Később kiderült, hogy az autóval egy villanyoszlopnak ütköztek, onnan pattant vissza a jármű, a sofőrt és az utasát pedig látták elmenekülni a helyszínről.

"Amikor arra jártam, láttam a kocsit, és amellett, hogy persze látszott a villanyoszlopon és a Citroenen is, hogy mi történt, a kocsin nem volt rendszám, sem elöl, sem pedig hátul. Ha elmenekültek a kocsiból, az nem lehetett véletlen. Az volt a tippünk, hogy vagy valami volt bennük, vagy lopott volt a kocsi. Úgy hallottuk, hogy alig egy órával a baleset előtt is összefutottak ezzel a kocsival az újpalotai utakon, és akkor is már furcsán haladt" - mondta a Borsnak egy helyi lakos.

A rendőrség szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit, a jármű vezetőjének és utasának a felkutatása folyamatban van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.