Rokona emelte ki a vízből Gyöngyösorosziban a patakba fulladt hároméves gyermek testét

vízbe fulladt Gyöngyösoroszi megfulladt meghalt hároméves kisfiú
Egész Gyöngyösoroszi felbolydult a kis Valentinóval történtek miatt. Egyelőre nem tudni, hogy eshetett a hároméves kisfiú az esőzésektől megduzzadt patakba.

Tragédia történt Gyöngyösorosziban. A valódi okokat még nem tudni, de feltehetőleg játék közben eshetett az esőzések miatt felduzzad és nagy sodrűsú patakba a hároméves Valentinó, akinek élettelen testét egy fiatal férfirokona emelt ki a vízből.

Mentőhelikopter vitte a kisfiút a kórházba Forrás: Agria Tv/Tv2

A gyermek dél körül tűnt el, családja a keresésére indult, ekkor talált rá rokona a fiúra. Mentőt hívtak, mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, ami 2 óra tájékán vitte kórházba a gyereket, ahol a kis Valentinó elhunyt.

Forrás: Ripost/VT

Amikor a Ripost a helyszínre ért, a rendőrség még mindig helyszínelt az 1500 fős településen. A gyermek családja érthető okokból nem akart nyilatkozni, csupán annyit tudtak meg, hogy a kicsi édesanyja, Renáta teljesen összeört, ahogy a gyermeket megtaláló fiatal fiú is.

Az eset körülményeit még vizsgálják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.