Ütötték, rúgták a börtön fürdőjében a magyar zenészt: a mai napig szorong a történtek miatt

Forrás: Ámokfutók, Instagram -
börtön Amerika vallomás Kozso
Kozso már több mint három évtizede van a pályán. Habár legnagyobb sikereit idehaza érte el, volt időszak, amikor megpróbálkozott a külföldi karrierrel is. Az egyik amerikai út azonban nem sült el túl jól, börtönbe került, ahol bűnözők bántalmazták. 

A népszerű énekest egy félreértés miatt zöldkártya csalónak nézték és elvitte őt a rendőrség, majd 38 napra börtönbe is szállították.

"Amerikában a produceri munkásságom miatt kaptam zöld kártyát, amit aztán visszaadtam, mert úgy döntöttem, magyar szeretnék lenni, nem amerikai állampolgár. Akkor turistavízummal mentem kizárólag pihenni öt hétre Amerikába, ám az ottani repülőtéren bevittek egy belső épületbe. Ők nem látták, hogy nincs már zöldkártyám, és azt hitték, a turistavízummal akarok valahogy csalni" - mesélte Kozso a Frizbi TV YouTube-csatornáján, aki odabent bántalmazás áldozata is lett.

Ütötték, rúgták a börtön fürdőjében Kozsót: a mai napig szorong a történtek miatt Forrás: Ámokfutók, Instagram

"Nagyon nehéz túllendülni azon, hogy 38 napig be vagy börtönözve Amerikában a legkeményebb bűnözők között, akik pontosan tudják, hol nem lát a kamera, és a fürdőben ütnek, rúgnak, ahol érnek"

– árulta el Hajdúnak, majd hozzátette, egyik szerette sem tudott róla semmit, az édesanyja bele is halt az aggodalomba, mert nem tudta, hol van a fia, és mi történt vele.

"Az édesanyám és az édesapám nagyon megtörtek ebben. Édesanyám ebbe halt bele, hiszen azt sem tudták, hol vagyok, tengerbe estem-e vagy megettek a cápák. Az én lelkemet is iszonyatosan megtörte ez az egész. Mire felismerték, hogy jogtalanul tartanak fogva, és kiszabadultam, megtört ember voltam. Ráadásul sokkal keményebb volt feldolgozni úgy, hogy volt ugyan kedvesem, de távkapcsolatban éltünk. Nem sokkal később szakítottunk is. Nagyon megzuhantam"

- tette hozzá Kozso, akinek szakemberek segítettek az átélt szörnyűségek feldolgozásában, de még négy évvel a történtek után is előfordul, hogy eluralkodik rajta a szorongás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.