Nyárias meleg jön záporokkal

Forrás: Shutterstock -
meleg időjárás zápor
Itt a jó idő: 25-28 fok lesz a jövő héten. Záporok előfordulhatnak. 

Hétfő

Ragyogóan napos, kellemesen meleg időre számíthatunk. Délután főleg az orszég déli felén egy-egy zápor, zivatar előfordulhat. 23 és 28 fok között alakul a hőmérséklet. Az északkeleti szél csak néha élénkül meg.

Kedd

Eleinte napos, fátyolfelhős időnk lesz; majd északnyugat felől egyre több gomolyfelhő érkezik, és szórványosan várhatók zivatarok, záporok. 25 fok körüli nyárias meleg lesz.

Forrás: Shutterstock

Szerda

Gyakran lesz gomolyfelhős az ég, és szórványosan alakul ki zápor, zivatar. Az északnyugati szél egyre több helyen megerősödik. 21-26 fok közé gyengül a nappali felmelegedés.

Csütörtök

Napos, gomolyfelhős időre van kilátás. Délután főleg a Dunántúlon fordul elő zápor, zivatar. Az északnyugati szél többfelé lesz erős. 22-23 fok körüli értékeket mérhetünk.

Péntek

A nap első felében még gyakran lesz erősen felhős az ég, és záporok is előfordulhatnak. Később már a napsütés lesz jellemző. 19-25 fok valószínű - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.