Elgázolt gólyán segítettek a mentősök

mentő elgázolt Országos Mentőszolgálat gólya Hortobágyi Madárkórház sérült
Szokatlan hírrel jelentkezett az Országos Mentőszolgálat. Ezúttal nem emberi életet kellett megmenteniük, hanem egy gólyét. De az életmentők nem válogatnak, ahol tudnak, segítenek.

"Pár napja, egy rendezvénybiztosítást követően tartott állomáshelyére a püspökladányi esetkocsi, amikor szemük láttára gázolt el egy gólyát egy előttük haladó mikrobusz. Bajtársaink azonnal a bajba jutott madár segítségére siettek, ami nyílt lábszártörést szenvedett, valamint felmerült a belső sérülés gyanúja is" - írja Facebook oldalán az Országis Mentőszolgálat.

A folytatásból pedig az is kiderül, hogyan oldották meg a sérült gólya esetét az életmentők:

"A mentők egyeztettek a Hortobágyi Madárkórházzal, majd állomáshelyükre érve az állomásvezető saját kocsijával, stabil állapotban szállították be a madarat. Mielőbbi felépülést kívánunk, a mentésben résztvevőknek gratulálunk!" - írják a közösségi médiában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.