Elfogtak egy 70 éves drogkereskedőt - el sem tudod képzelni, hova rejtette el a nő a kábítószert

dreamstime -
drogcsempész drog videó belügyi tárca kábítószer
Nyugdíjas drogkereskedőt fogtak el az orosz rendőrök. A kihallgatásáról készült videót az orosz belügyi tárca YouTube csatornájára töltötték fel. 

A 70 éves nő Jekatyerinburgból Tyumenybe tartott Lada Granta típusú autójával, amikor a rendőrök megállították. A személygépkocsi átvizsgálásakor a zsaruk a jármű csomagtartójában nejlonzacskók alatt egy kartondobozt találtak, mely tele volt halakkal.

De nem akármilyen halakkal! A kárászokban a rendőrök összesen 41 kis csomagnyi herbált, azaz szintetikus füvet találtak.

Az orosz belügyi tárca YouTube-videóját a 24.hu szúrta ki. A felvételen az hallható - oroszul -, hogy az idős asszony elmondja, hogy már volt elítélve drogok miatt, ahogy ezúttal is kábítószerek miatt tartóztatták le. A kérdésre, hol van a drog, azt válaszolta: a halakban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.