Egy 18 éves fiú és nevelőapja halt meg egy lövöldözésbe torkolló ballagási ünnepségen

halálos áldozat lövöldözés apa és fia ballagási ünnepség Monroe Park
Két halálos áldozata volt annak a lövöldözésnek, mely egy richmondi gimnázium bizonyítványosztásán történt. További öt ember megsérült. 

A lövöldözés a Monroe Parkban történt a gimnáziumi ballagási ünnepség után - közölték a hatóságok, akik 4 lőfegyvert találtak a helyszínen.

A lövöldözés halálos áldozata egy 36 éves férfi és 18 éves nevelt fia, aki azelőtt vette át az érettségi bizonyítványát, mielőtt megölték volna.

A további 5 sérült mindegyike 14 és 58 év közötti férfi, az egyik, 31 éves áldozatot életveszélyes sérülésekkel kezelik kórházban - közölte a rendőrség.

A lövöldözés után két férfit őrizetbe vettek: később kiderült, hogy az egyiküknek nincs köze a bűncselekményhez. A másik férfi 19 éves, és a rendőrség úgy gondolja, áldozatainak legalább egyikét ismerte.

A balesettel összefüggésben egy 9 éves gyereket elütött egy autó, őt a kórházi ellátás után hazaengedték - írja az NBC News.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.