Schobert Lara a saját lábára áll: elköltözne otthonról

Forrás: Schobert Lara -
családi fészek gyerekszoba Schobert Lara
Schobert Lara már 20 éves, ezért hamarosan kiköltözne a családi fészekből és a saját lábára állna.

Schobert Lara az édesanyja nyomdokaiba lépve aerobikedzőnek állt, ugyanakkor hamarosan szeretne elszakadni a családi fészektől: elköltözne otthonról. Korábban már élt külön, akkor Hollandiában próbált szerencsét a párjával, de a szakítás után visszatért a gyerekszobájába.

Schobert Lara elköltözne Forrás: Schobert Lara

"Az akkori párommal mentem, a szüleim elengedtek, és mindenben támogattak. Mélyvíz volt a javából, megvolt az alapozás. Annyiban lesz még más, hogy a korábbi alkalommal nem a saját álmaimat követtem, viszont ősztől a vágyaimat valósítom meg, a saját karrieremet építem. A családi kapocs, már csak a távolság miatt is, most sokkal szorosabb marad" - árulta el a Hot! magazinnak Lara. Édesanyja természetesen ebben is támogatja. "Szerintem az a legfontosabb, hogy a gyerekem érezze, hogy a szobája ajtaja mindig nyitva áll, a családi fészek örökre megmarad biztos háttérként. A gyerekszoba ilyenkor érintetlen marad, visszavárja a lakóját, és remélem, nemsokára már az unokáim töltik be a zsivajgásukkal ezeket a tereket. Az élet rendje az, hogy a sasfészek szélére kiállva, megtanuljanak önállóan repülni a nagyra nőtt fiókák" - mondta Réka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.