Édesanyja nyomdokaiba lép, aerobikedző lesz Schobert Lara

tv2 -
aerobik Rubint Réka edző Schobert Lara aerobikoktató önállóság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Lara egy évvel ezelőtt is épp arra vágyott, mint most: önállósodni, elhagyni a szülői házat. Ezért a célért küzd most is, ezért tanul és tervezi az életét. 

Egy éve még Hollandiában sütött-főzött akkori barátjának, aki ott dolgozott és tanult, és Lara nagyon élvezte, hogy a tanulás mellett háziasszonykodott. A kapcsolatnak ugyan vége lett, de a fiatal lány nagyon megszerette az önállóságot.

Schobert Lara tv2

"Ha mindez nem külföldön történik, akkor valószínűleg a szakítás után nem a régi gyerekszobámba költözöm, hanem maradok az új lakásban" - mondta el a BEST magazinnak Lara, aki jelenleg aerobikedzőnek tanul, és ha végez, szeretne az önállóság útjára lépni.

"Ma egy cél hajt, és ez mindennél nagyobb motiváló erő: minél hamarabb elvégzem az iskolát és önálló órákat tartok, annál hamarabb új életet kezdhetek. A következő cél, hogy elköltözöm a szüleimtől" - árulta el a magazinnak Rubint Réka lánya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.