Tévéjéért öltek meg egy idős asszonyt Jánoshalmán

Forrás: MTI/Donka Ferenc -
idős nő Jánoshalma emberölés
Holtan talált egy idős nőt a szomszédja a Bács-Kiskun vármegyei Jánoshalmán vasárnap hajnalban, egy férfit, akit emberöléssel gyanúsítanak az ügyben, őrizetbe vettek - közölte a rendőrség hétfőn a police.hu-n.

A helyszíni és halottszemle során kiderült, hogy a holttest fején található sérülések bántalmazásból származnak.

Jánoshalma, 2023. június 19. - Rendőrök és rendőrautók 2023. június 18-án Jánoshalmán, ahol holtan találtak egy idős nőt. A 80 éves áldozatra az ágyában talált rá a szomszédja június 18-án hajnalban. A nő meggyilkolásával egy 23 éves férfit gyanúsítanak, akit a rendőrök őrizetbe vettek és kezdeményezték a letartóztatását. MTI/Donka Ferenc Forrás: MTI/Donka Ferenc


A tetthelyen talált bizonyítékok alapján a gyanú egy 23 éves férfira terelődött, aki feltehetően betört az idős asszonyhoz, és amikor az tetten érte, bántalmazta, majd magával vitte az áldozat tévéjét. A rendőrök három órán belül elfogták az emberölés gyanúsítottját, akinél a házkutatás során megtalálták az eltulajdonított készüléket is.

A férfit őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.