Westend Millennium Tetőkert világgazdaság állásbörze álláskeresés
Az álláskeresés minden eddiginél egyszerűbbá válik, a Világgazdaság állásbörzén ugyanis közvetlenül találkozhatsz a leendő munkaadóiddal június 29-én, a Westend Millennium Tetőkertben.

Néhány évtizeddel ezelőtt az álláskeresési lehetőségek jóval szűkebb keretek között mozogtak, gyakorlatilag csak a nyomtatott újsághirdetésekre lehetett hagyatkozni. Noha a virtuális térben egyre több állásportál kínálata között böngészhetünk, gyakran ez sem hozza meg (elég) gyorsan a kívánt eredményt.

A Világgazdaság egész napos, ingyenes állásbörzéje lehetőség arra, hogy találkozz leendő munkahelyed képviselőjével június 29-én a Westend Millennium Tetőkertben.

A közvetlen találkozás lehetőségén kívül segítséget kaphatsz, ha elvesztél az állásinterjúk és pályázatok útvesztőjében. Mit írjak az önéletrajzomba, csatoljak-e motivációs levelet, hogy nézzek ki a fotón? A hasznos tanácsok mellett játékra is invitálunk, fesztiválbelépőket és értékes nyereményeket sorsolnak ki. Nincs más dolgod, csak regisztrálj itt és gyere el az állásbörzére, a nyereményjátékhoz pedig vegyél részt legalább három workshopon.

Forrás: Világgazdaság

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.