Elvitték az ötös lottót - Ezt kell tennie a nyertesnek, hogy a pénzéhez jusson

Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2022 Robson90/Shutterstock. No use without permission./Robson90 -
nyertes Szerencsejáték Zrt nyeremény pénz ötös lottó
Július 29-én valaki nagyon gazdag lett Magyaroszágon. A szerencsés egyedüli telitalálatosként 481 millió forintot nyert az ötös lottón. Négytalálatosnak összesen 15 nyertes örülhetett, akik egyenként 2,7 millió forinttal lettek gazdagabbak.

A szerencsés nyertes a 10, 22, 23, 50, 61-es számokat játszotta meg, melyekkel egész pontosan 481 181 070 forintot nyert.

Illusztráció Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2022 Robson90/Shutterstock. No use without permission./Robson90

A szerencsés játékosnak a sorsolás másnapjától számított 90 napon belül kell jelentkeznie a nemzeti lottótársaságnál, méghozzá az úgynevezett nagynyertes-vonalon, amely a Szerencsejáték Zrt. oldalán és az értékesítőhelyeken is megtalálható. A nyertes játékos telefonon történő jelentkezése során a lottótársaság feddhetetlen munkatársának az elsődleges feladata az, hogy a szelvényen lévő információk alapján meggyőződjön arról, valóban a nyertes van a vonal túloldalán. Ezután kerülhet sor a személyes találkozásra, melynek keretében leadásra kerül az eredeti szelvény, és megvizsgálják annak érvényességét. Amennyiben a beazonosítás sikeres, a személyes adatok egyeztetését követően megkezdődhet a kifizetési eljárás. A nyertesnek Magyarországon nyitott folyószámlával kell rendelkeznie, mivel a nagy összegű nyeremények kifizetése minden esetben banki átutalással történik.

Az ötös lottón legutóbb július 8-án született telitalálatos, a szerencsés akkor 1,7 milliárd forintnak örülhetett.

Ez is érdekelhet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.