Nincs nála szerencsésebb: hétszer győzte le a halált, és még a lottón is nyert

túlélő Szűz Mária lottó baleset szerencse
Minden bizonnyal Frano Selak a világ legszerencsésebb embere. Hétszer mutatott fityiszt a halálnak, aztán még a lottón is nyert.

Egészen elképesztő életutat tudhatott magának az egykori amerikai zenetanár. 1962-ben túlélt egy vonatbalesetet. A szerelvény felborult, majd egy jeges folyóba zuhant; a balesetben 17 ember vesztette életét. Később autóbaleset érte, 91 méteres szikláról zuhant le a saját kocsijával. 1962-ben, katonakorában kidobták egy repülőből, 1966-ban buszbalesetet szenvedett, 1970-ben és 1977-ben pedig autótüzekből menekült meg. 1995-ben pedig még egy busz is elütötte - írja a Borsonline a DailyStar cikke alapján.

10 békés év után, egy horvátországi nyaralás során vett egy lottószelvényt, amivel 262 millió forintnak megfelelő összeget nyert. A férfi a pénzt szétosztotta a családja és a barátai között, majd vett egy kis szigetet, amelyen kápolnát építtetett Szűz Máriának, amiért egész elete során megvédte.

Frano 2016-ban, 87 éves korában halt meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.