Megtörte a csendet a gyönyörű modell: azt pletykálták, Angus Cloud kedvese volt

Forrás: Angus Cloud/Instagram -
halálhír Sydney Martin Eufória Angus Cloud
Ahogy megírtuk, hétfőn délelőtt meghalt Angus Cloud. A 25 éves színészt az Eufória drogdílereként ismertük meg. Halálhíréről a családja adott ki közleményt, nem sokkal később pedig Sydney Martin modell az Instagramon osztotta meg gyászát. Egy időben azt beszélték, a két fiatal egy pár, de ezt hivatalosan soha nem erősítették meg. 

Érzelmes Instagram storyban emlékezik meg Sydney Martin Angus Cloudról. A gyönyörű modell folytatásos történetet tett közzé, amely fekete háttérrel és szívecskékkel indul. Posztja néhány perccel azután jelent meg, hogy Angus halálhírét nyilvánosságra hozták - írja a Mirror.

Angus Cloudtól érzelmes posztban búcsúzik a modell Sydney Martin. Azt beszélték, egy párt alkottak. Forrás: Angus Cloud/Instagram

A modell követői kérdésekre elmondta, összetört a szíve és örökké szeretni fogja Angust, de megpróbál beletörődni a megváltoztathatatlanba. Az Instagram storyban Sydney megígérte a fiatal színésznek, hogy soha nem fogja hagyni, hogy a világ elfelejtse.

Angustól az HBO és az Euphoria produkció az Instagramon búcsúzik. A posztot kedd kora délutánig több mint 4 és félmillióan nézték meg és 60 ezren fejezték ki kommentben részvétüket.

Angus halálának okát még nem erősítették meg, arról azonban már lehet olvasni, hogy a színésznek komoly mentális problémái voltak, ami pár héttel ezelőtt, amikor elveszítette imádott édesapját, még komolyabbá vált. A színészt édesanyja hétfőn délelőtt találta meg otthonukban, már nem volt pulzusa, arra gyanakodott, hogy túladagolta magát. Kihívta a mentőket, akik Angust a helyszínen halottá nyilvánították. A hatóságok még nyomoznak Cloud tragikus halála ügyében.

Angus Cloudot a filmek- és sorozatok szerelmesei az Emmy-díjas Eufória első két évadában játszott drogdílereként ismerték meg, de a The Line és North Hollywoodban is játszott, valamint nemrég egy horrorfilmben kapott szerepet, amit a Sikoly 6 alkotói rendeztek. A fiatal tehetség zenei videókban is szerepelt, mint például Noah Cyrus All Three-jében vagy Becky G és Karol G Miamiii című klipjében - emlékezk meg róla cikkében a Variety.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.