57 éves korában elhunyt Sandra Bullock szerelme, Bryan Randall

betegség halál Sandra Bullock Bryan Randall
Sandra Bullock partnere, Bryan Randall 57 éves korában távozott az élők sorából. A szomorú és váratlan hírt a férfi családja közleményben tudatta a nyilvánossággal.

Megrázó hírt közölt a nyilvánossággal Bryan Randall családja: közleményben tudatták, hogy az 57 éves fotográfus augusztus 5-én hosszan tartó betegség után távozott az élők sorából.

Mint kiderült, a férfi az elmúlt évekbek hősiesen küzdött az ALS-szel, de szervezete három év után feladta a harcot - írja a People magazin.

Mi az ALS?

Az ALS (amiotrófiás laterálszklerózis) az akaratlagosan mozgatható izmokat beidegző agyi és gerincvelői mozgató idegsejtek pusztulásával járó végzetes betegség. A beteg végül teljesen elveszíti mozgásképességét, majd a légzőizmai sem működnek.

A család leírta, hogy Randall külön kérése volt, hogy a betegséggel folytatott harca ne kerüljön nyilvánosság elé.

"Nagyon hálásak vagyunk azoknak az orvosoknak a fáradhatatlan munkájáért, akik velünk együtt küzdöttek a betegséggel és hatalmas köszönet az ápolóknak is, akik az elmúlt időszakban a család tagjaivá váltak és gyakran a saját családjukat áldozták fel azért, hogy velünk lehessenek. Tisztelettel kérjük a nyilvánosságot, hogy adjanak nekünk kellő időt a gyászra és arra, hogy megbékéljük azzal a felfoghatatlan ténnyel, hogy Bryan nincs többé" - olvasható a közleményben.

Bryan Randall 2015 óta alkott egy párt Sandra Bullockkal. A színésznő korábban azt nyilatkozta, hogy a férfiben megtalálta élete szerelmét.

Ebben a szörnyű betegségben vesztette életét Sandra Bullock szerelme, Bryan Randall

Pár napja veszítette el Sandra Bullock élete szerelmét, akivel 7 éven voltak együtt. Bryan Randall augusztus 5-én, 57 évesen távozott az élők sorából. Elhúzódó betegségével régóta együtt kellett élnie, ez pedig az úgynevezett amiotrófiás laterálszklerózis röviden (ALS). Itt van minden, amit érdemes tudni erről a betegségről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.