Gyászolók zarándokolnak Sandra Bullock otthonához: így búcsúztatják Bryan Randallt

Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Rmcl, Geva, Vice, Pema -
als betegség közlemény Sandra Bullock Bryan Randall
Ahogy megírtuk, Sandra Bullock partnere, Bryan Randall 57 éves korában elhunyt. A férfi ALS-ben szenvedett: a szomorú hírt a család közleményben tudatta a nyilvánossággal. A gyászolók most úgy fejezik részvétüket, hogy virágokat hagynak a színésznő otthona előtt - számol be a Mirror.

A család a közleményben elárulta, Randall külön kérése volt, hogy a elhúzódó betegsége, az ALS - amiotrófiás laterálszklerózis - ne kerüljön nyilvánosság elé.

Bullock és Randall 2015 óta voltak egy pár. Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Rmcl, Geva, Vice, Pema

„Nagy szomorúsággal a szívünkben tudatjuk, hogy augusztus 5-én Bryan Randall békésen elhunyt, miután három évig harcolt az ALS-sel. Bryan úgy döntött, hogy titokban szeretné tartani a betegségét, ezt pedig mi tiszteletben tartottuk. (...) Nagyon hálásak vagyunk azoknak az orvosoknak a fáradhatatlan munkájáért, akik velünk együtt küzdöttek a betegséggel és hatalmas köszönet az ápolóknak is, akik az elmúlt időszakban a család tagjaivá váltak és gyakran a saját családjukat áldozták fel azért, hogy velünk lehessenek.Arra kérjük a sajtót, hogy engedjen minket nyugodtan gyászolni, és feldolgozni a feldolgozhatatlant, azt, hogy Bryant elvesztettük" - írták.

Bryan Randall fotós 2015 óta alkotott egy párt Sandra Bullockkal, amikor a színésznő felkérte őt, hogy az örökbefogadott fia, Louis születésnapi bulijáról készítsen képeket. A színésznő korábban azt nyilatkozta, hogy a férfiban megtalálta élete szerelmét.

Az ALS - amelyről bővebben itt írtunk - az akaratlagosan mozgatható izmok, illetve az agyi és gerincvelői mozgató idegsejtek végzetes pusztulásával járó betegség. Következtében az izmok és az idegek elsorvadnak, a beteg lassan mozgásképtelenné válik, végül a légzőizmai is leállnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.