Szenzációhajhász és kegyeletsértő címlapon Sandra Bullock és elhunyt párja, Bryan Randall

ALS gyász Sandra Bullock Bryan Randall kegyeletsértés
A hét elején érkezett a szomorú hír, elhunyt Sandra Bullock kedvese, az 57 éves Bryan Randall. A férfi súlyos beteg volt évek óta, úgynevezett ALS-ben szenvedett. A pár szimpatizánsai, rajongók a színésznő otthona előtt hagyott virágokkal fejezik ki részvétüket. Most azonban az egyik amerikai lap azt állítja, Bullock és Randall kapcsolata rég megromlott és a válást tervezték. 

A magazin címlapon hozza a vélhetően csupán szenzációhajhász és kegyeletsértő történetet, amin az amerikai olvasóközönség és a sztárvilág is felháborodott.

A lap azt állítja, Randall nem nézte jó szemmel Sandra színészi munkáit, mindeközben pedig régóta tudni lehet, hogy Bullock többek között éppen a férfi ápolása miatt nem vállalt szerepeket.

Bryan Randall fotós 2015 óta alkotott egy párt Sandra Bullockkal, amikor a színésznő felkérte őt, hogy az örökbefogadott fia, Louis születésnapi bulijáról készítsen képeket. A színésznő korábban azt nyilatkozta, hogy a férfiban megtalálta élete szerelmét.

A pár válási szándékát a lap arra alapozza, hogy Randallt és Bullockot rég látták együtt a nyilvánosság előtt, holott egyértelmű, hogy a fotográfus elhatalmasodó betegsége miatt nem vettek részt rendezvényeken.

Az ALS - amelyről bővebben itt írtunk - az akaratlagosan mozgatható izmok, illetve az agyi és gerincvelői mozgató idegsejtek végzetes pusztulásával járó betegség. Következtében az izmok és az idegek elsorvadnak, a beteg lassan mozgásképtelenné válik, végül a légzőizmai is leállnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.