Elvis legjobb barátja felfedte a titkot: ők okolhatóak a sztár haláláért

Forrás: Getty Images/Photoshot -
Jerry Schilling halál elvis presley Elvis
Jerry Schilling Elvisszel volt a sztár karrierjének kezdetétől egészen a tragikus haláláig. Ő volt az énekes egyik legfőbb bizalmasa, és most elárulta, kiket okol a sztár haláláért.

Jerry Schillingnek leginkább a késő esti beszélgetések hiányoznak, amikor az énekessel órákon át beszélgettek mindenről és semmiről.

Aztán ott voltak a közös buszos utazásaik, miközben néhány mérföldenként megálltak egy kávéért, hamburgerért. Elvis karrierjének kezdetétől egészen tragikus végéig vele volt Jerry, aki az énekes legközelebbi bizalmasa és legjobb barátja volt, ma pedig az egyetlen személy a családján kívül, aki ismerte őt. Jerry minden fontos pillanatban Elvisszel volt, például akkor is, amikor a sztár találkozott Nixon elnökkel.

Forrás: Getty Images/Photoshot

Közös kalandjaik azonban hamar véget értek, hiszen a a Rock 'n' Roll királya tragikusan fiatalon távozott az élők sorából, 1977. augusztus 16-án szívinfarktus következtében hunyt el mindössze 42 évesen. Barátja, Jerry elárulta, szerinte kik a felelősök azért, hogy ilyen állapotba került a Király - írja a Mirror.

Ő határozottan azokat az ügynököket, lemezkiadókat és filmstúdiókat okolja barátja haláláért, akik a annak karrierjét irányították. Azt mondja: "Úgy érzem, hogy a kreatív csalódások miatt vesztettem el korán a barátomat. Ezek okoztak más bonyodalmakat és más problémákat. Egy zsenti nem lehet megfogni és dobozba zárni, és ez történt Elvisszel" - mondta.

Ez is érdekelhet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.