Kozma Zsuzsa volt párja állítja: biztos, nem szelfizés közben zuhant a mélybe a fitneszedző

Jordánia szelfizés tragédia Kozma Zsuzsanna
Tragikus körülmények között életét vesztette Kozma Zsuzsanna fitneszedző: szelfizés közben Jordániában egy túracsoport vezetőjeként lezuhant a hegyről. Egykori párja azt állítja, biztos benne, hogy nem ezt történt és Zsuzsa családjával együtt szeretné kideríteni, kik a felelősök a tragédiáért. 

„Zsuzsa levált a csoportról és átmászott egy másik területre. A társai 100-150 méterről látták, hogy egy sziklán ül. Utána azt is, hogy felállt, kibillen az egyensúlyából és leesik" - mondta el a TV2 Tényeknek a férfi, és hozzátette, biztosan nem szelfit szeretett volna készíteni Zsuzsanna, hanem a napfelkeltét akarta lefotózni.

„Zsuzsa még a szót se szerette, szóval biztos, hogy nem szelfizett. Én nem is tudok róla, hogy lenne szelfis képe. Szerintem nincs is. Ő mindig ha fényképezett, akkor a tájat fotózta és hogyha ő róla készült fotó akkor vagy fotósok csinálták vagy mindig megkért valakit, hogy fényképezze le" - nyilatkozta a megtört férfi.

Ez is érdekelhet:

Mennyit ér egy szelfi? - Évről évre halálos áldozatokat követel a különleges fotók iránti vágy

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.