Leukémiában elhunyt a népszerű színésznő lánya: Poppy csak 36 éves volt

Downton Abbey Anna Chancellor leukémia gyermek
Anna Chancellor angol színésznő a lánya közösségi oldalán jelentette be a szomorú hírt, miszerint gyermeke, a 36 éves Poppy elhunyt.

Szeptember 29-én Poppy elhunyt, családja vele volt, ahogy szerette volna. Erőfeszítései ellenére a teste feladta a harcot. Örökké hálásak leszünk azoknak, akik gondozták. Mi, a családja és a barátai csatlakoztunk azokhoz, akik szintén túl korán vesztették el szeretteiket. Továbbra is imádkozunk, és minden tőlünk telhető módon támogatjuk lelkét a további útján. Poppy rendkívül kreatív, együttérző, szellemes, gyönyörű és egyedi volt, és még mindig az. Megváltoztatta az életünket, és ezért nagyon hálásak vagyunk"

Poppy híres édesanyja, Anna Chancellor a Downton Abbey ötödik évadában szerepelt, de korábban a Négy esküvő és egy temetés című filmben is láthattuk. Jelölték már BAFTA-díjra is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.