Élvezzük ki a jó időt, vasárnaptól durva lehűlés érkezik

hőmérséklet időjárás lehűlés
Már csak egy-két napig élvezhetjük a napos, meleg időjárást a hétvégén megérkezik az igazi ősz hazánkba.

Péntek

Változóan felhős lesz az ég, és északkeleten kisebb eső előfordulhat, azonban a hőmérséklet még 22 és 27 Celsius fok között fog alakulni. Emellett élénk lesz a délnyugati légmozgás, de még mindig nem kell a vastag kabátokat előkapni a szekrényből.

Szombat

Gyönyörű napsütésre kell számítanunk, és maximum estefelé jelenhetnek meg a fátyolfelhők az égen. Csapadékra egyáltalán nem kell számítani, emellett 25 fokos túraidő lesz, használjátok ki még a jó időt egy kis kültéri kikapcsolódáshoz.

Élvezzük ki a jó időt, vasárnaptól durva lehűlés érkezik Forrás: Shutterstock/Daniela Baumann

Vasárnap

Vasárnap ugyanis erősen felhős, és borult lesz az ég, és többfelé is megérkezik az eső és a zápor. Az északnyugati szél is viharossá erősödhet, napközben pedig a hőmérséklet is lecsökken, napközben már csak ilyen 11 Celsius fok körül fog alakulni a hőmérséklet, ami már igazán vacogós őszi idő - írja a Köpönyeg.

Akár fehér karácsonyunk is lehet - mindent elárult az El Nino-jelenségről a szakértő

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.