Tragédia: lelőtte kétéves testvérét egy négyéves gyermek

Forrás: Shutterstock -
Minnesota fegyver lövöldözés tragédia kisgyermek
A gyerekek a szülők kocsijának hátsó ülésén találták meg a töltött fegyvert, amivel játszani kezdtek.

A rendőrség lövöldözés miatt nyomoz Minnesotában, melynek következtében egy kisgyermek súlyosan megsebesült. A Martin megyei seriff hivatala szerint egy négyéves gyermek töltött fegyverrel lőtt testvérére a hétvégén, vélhetően véletlenül - írja a People magazin.

Illusztráció Forrás: Shutterstock


A rendőrséget vasárnap délelőtt 10:30 előtt riasztották a helyszínre, a segélyhívás egy autóból érkezett. Több lap is arról számolt be, hogy a négyéves gyerek a szülei autójának hátsó ülésén találta meg a fegyvert, amivel véletlenül meglőtte kétéves testvérét.

A szülők már a kórházba tartottak a sebesült gyermekkel, amikor a hatóságokat értesítették. Amikor a rendőrök út közben találkoztak velük, mindkét gyermek a kocsi hátsó ülésén tartózkodott. A rendőrség közleményt adott ki az ügyről, de arra nem tértek ki, hogy kié volt a fegyver, és a gyermek állapotáról sem közöltek semmit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.