Meglepő és olcsó trükkel érhetjük el, hogy ne jegesedjen a szélvédő: a párásodástól is megvéd

Forrás: Goodyear -
ablak szélvédő jegesedés pára autó
Olcsó trükkel akadályozhatjuk meg, hogy párásodjon az autó ablaka: értékes időt spórolhatunk.

Nincs is annál dühítőbb, mint amikor hosszú perceket kell várnunk a kocsiban ülve arra, hogy kitisztuljon a párás ablak. Még rosszabb, ha a jeget is kapargatnunk kell, ezzel értékes perceket veszítve. Van azonban egy olcsó megoldalás arra, hogy ezzel a problémával ne kelljen szembesülnünk. Két takarítóguru osztotta meg mit is kell tennünk, hogy megelőzzük a jegesedést és a pára lerakódását.

Készüljünk fel a hidegebb időre Forrás: Goodyear

Pam és Gayle azt állítják, hogy mindössze egy kis mosogatószerre és egy mikroszálas törlőkendőre van szükségünk ahhoz, hogy ne kelljen a párával és a jéggel küzdenünk. A mosogatószerből egy keveset a kendőre kell önteni, majd áttörölgetni vele az ablakot és a szélvédőt.

@organisedhousewives How to keep your windows/mirrors steam free #toptiptuesday#condensation♬ Cold Heart - PNAU Remix - Elton John & Dua Lipa

Ez is érdekelhet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.