Félig halottnak maszkírozott hercegnőként várta haza párját a fiatal nő: szerelme helyett a mentősök kopogtattak az ajtaján

magyarázkodás jelmez mentős halloween
Mesebeli királylány jelmezben, gyertyák közt szerette volna meglepni kedvesét Halloween este az a 30 év körüli nő, akinek végül is sikerült mindenkit megrémisztenie.

A nő ugyanis egy mesét küldött üzenetben vőlegényének, miszerint a királylány mérget vett be és csak a királyfi csókja ébresztheti fel.

Az összezavarodott férfi hiába próbálta ezek után elérni szerelmét, ezért a legrosszabbtól tartva azonnal elindult haza, miközben a mentők segítségét kérte.

A mentősök perceken belül helyszínre értek, amivel pedig a nőt sikerült meglepniük. A félig halottnak maszkírozott hercegnő kínos magyarázkodásra kényszerült, amihez rövidesen a kétségbeesett bejelentő is csatlakozott. A félreértés hamar tisztázódott, a pár pedig nem győzött elnézést kérni az oktalan riasztásért. Az életmentők végül megkönnyebbültek, amiért nem volt rájuk szükség és folytatták szolgálatukat - olvasható az Országos Mentőszolgálat bejegyzésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.