Elkészültek a brit királyi család karácsonyi üdvözlőlapjai: hihetetlenül megnőttek Katalin és Vilmos gyerekei

Forrás: Getty Images
Forrás: Getty Images -
karácsony brit királyi család üdvözlőlap
Nyilvánosságra hozta a Buckingham-palota a család idei karácsonyi képeslapjait. Az egyiken Vilmos, Katalin és három gyerekük látható, a másik fotón pedig Károly király és Kamilla. 

Vilmos és Katalin monokróm felvételt választottak, és ehhez hozzá is öltöztek: fehér felső, fekete nadrág vagy szoknya, Saroltán és Lajoson kis tornacipő látható, György pedig egy Ralph Lauren inget visel. A felvételt Josh Shinner Yorkshire-ben született fotós készítette Windsorban. A képet közzé is tették az Instagramon, mutatjuk mi is.

Károly és Kamilla a koronázási képet használták fel, amely a Buckingham-palota tróntermében készült.

A királyi ünnepi képeslapokat minden évben elküldik a barátoknak, a családtagoknak és a személyzetnek. A The Sun most arról ír, hogy az Omid Scobie vadonatúj, Endgame könyve kiváltotta konfliktusok miatt nem biztos, hogy Harry és felesége, Meghan is kap belőlük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.