Müller Péter: "Ha az életöröm nem halványul el, sugárzik belőled, és magához vonzza mások örömét"

Forrás: Shutterstock -
Amoris kereszténység Müller Péter életöröm magazin
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló Müller Pétertől.

Minden gyerek örül, ha vidám anyja van. Aki nem hagyja, hogy elfelejtse őstudását, amit a másik világból hozott: hogy élni nemcsak szenvedés és közdelem, de játék is. Örömteli.

Minden gyerek örül, ha vidám anyja van Forrás: Shutterstock

A lények örülnek az életnek. Szeretnek kéjesen szaporodni, és élvezettel alkotni, mintha ez lenne a teremtésben a legfőbb élmény. „Ludus amoris" ez a középkori kereszténység alapszava: a világ Isten játéka. Szerető játéka. Divine play. A hinduk ezt „Lillának" mondják. Minden mögött ez a vidám játékosság van. Egy jó fociban nem labdarugók vannak, hanem játékosok. Élvezik a focit. Saját életünket is így kell felfogni, még akkor, ha sok szenvedés van benne és halál. Ha ez az életöröm nem halványul el, sugárzik belőled, és magához vonzza mások örömét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.