Harry herceg 2024-ben Anglia királya lehet - Nostradamus jóslata szerint kiüti Vilmost a nyeregből

Forrás: Pinterest -
I. Ferenc pápa jóslat Harry herceg Nostradamus
Közel fél évezreddel halála után Nostradamus még mindig a történelem leghíresebb látnoka. Nézzük, mit jósolt 2024-re.

Nostradamust minden idők egyik legnagyobb látnokának és asztrológusának tartják, elképesztő pontossággal jósolta meg például az Európát elérő hőhullámot, de arról ís írt, hogy miután Károly király lemond a trónról, őt nem az utódlási sorrendben követező Vilmos, hanem a királyi családdal nem éppen jó viszonyt ápoló fiatalabb testvér, Harry követi majd.

Nostradamusnak 1547 után támadtak azok a híres látomásai, amelyekből megszülettek a próféciái Forrás: Pinterest

Nostradamus ugyanis utal valakire, akit a szigetek királyának nevez, akinek vitatott válása volt, és akit erőszakkal elűznek. Ráadásul a helyére egy olyan személy lép, akinek nem lesz királyi jele.

A próféciák szerint Ferenc pápa az élete végéhez közeledik, így esedékessé válik az új pápaváasztás. A jövendölés szerint a katolikus egyházfő jóval fiatalabb lesz és hosszú ideig betölti majd tisztségét - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.