Elképesztő pontossággal jósolta meg Nostradamus az Európát elérő hőhullámot

Forrás: Wikipédia -
prófécia időjárás asztrológus hőhullám Nostradamus
Úgy tűnik, beigazolódott Nostradamus francia asztrológus újabb jóslata. Ahogy "előre látta", 2023-ban  Európában minden idők hőmérsékleti rekordjai dőlnek majd meg.

Nostradamust minden idők egyik legnagyobb asztrológusának tartják: sokan úgy vélik, minden, amit előre látott, beigazolódik. A 2023-ra vonatkozó egyik jóslata az európai hőhullámról szól - írja a Daily Star - és való igaz, a kontinens több városában is sorra dőlnek meg a melegrekordok.

Nostradamus jóslatai sosem egyértelműek, és csak utólag lehet összerakni a képet Forrás: Wikipédia

A jós a perzselő időjárásra és a tengerek emelkedő hőmérsékletre utalva például ezt írta: „A Fekete-tenger élő halai megfőnek a melegben". Olyan magasra emelkedik a búza ára, hogy az ember megeszi majd embertársait" - olvashatóak az elborzasztó sorok jóslatai között.

Nostradamus híres könyve, A próféciák közel 500 éves: megjósolta például a francia forradalmat, valamint azt is, hogy Japánra atombombát dobnak. Egy, a művét újraértelmező, 2005-ben megjelent könyv pedig egyenesen azt sugallta: az asztrológus előre látta, hogy II. Erzsébet 2022-ben hal meg.

Nostradamus próféciáit természetesen óvatosan kell kezelni, hiszen azok soha nem egyértelműek, sok értelmezést igényelnek és sokféleképpen is érthetőek. A 16. századi jós előrejelzéseit csak utólag lehetett hozzárendelni egy-egy eseményhez, sőt, számos jóslata pedig soha nem vált valóra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.