Károly király nem bocsátott meg Harrynek, egy éve nem beszélt vele - állítják a palotához közeli források

Forrás: MTI/EPA/Neil Hall -
királyi család III. Károly Harry herceg megbocsátás
Károly király és kisebbik fia még mindig nem beszélnek egymással, miután Harry a Tartalék című életrajzi könyvében sok mindent a királyi család szemére hányt - állítják bennfentesek. 

Apa és fia II. Erzsébet királynő tavaly szeptemberi temetésén találkoztak utoljára, és úgy tűnik, mindketten arra várnak, hogy a másik tegye meg az első lépést. Károly nem tud megbocsátani kisebbik fiának, amiért kiteregette a szennyest előszőr Oprah Winfrey műsorában, aztán pedig a könyvében. Azt írta apjáról, hogy meg sem ölelte, amikor közölte vele, hogy édesanyja, Diana hercegné meghalt.

III. Károly brit király és felesége, Kamilla királyné Forrás: MTI/EPA/Neil Hall

A palotához közeli források azt állítják, hogy Harryt és családját meghívták Károly 75. születésnapjára november 14-én, de valószínűleg nem mennek el az ünnepségre. Harry állítólag azt mondta a barátainak, hogy egy ideig nem tér vissza Angliába, és a királyi család hagyományos sandringhami karácsonyán sem vesz részt.

A herceg legutóbb szeptemberben járt Nagy-Britanniában, de tartózkodása nem nyúlt hosszúra. Részt vett egy jótékonysági díjátadón, és ellátogatott a windsori kastély Szent György-kápolnájába is, hogy megemlékezzen a néhai királynő halálának évfordulójáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.