Tovább csökkentette a tejtermékek árát ez az áruházlánc - Érdemes itt vásárolni!

Forrás: Lidl -
Lidl folyamatos árcsökkentés akció tej ár
Érdemes lesz a tejtermékeket is a Lidlben megvásárolni, ugyanis több mint 60 termék árát csökkentették.

Újabb mérföldkőhöz érkezett az áruházlánc árcsökkentési akciója. A Lidlben az egyes tejtermékek akár 20 százalékkal is kevesebbe kerülhetnek június 5-től, ezzel pedig jelentős összeget takaríthatnak meg a magyar családok. Olcsóbbak lettek az alapvető tejtermékek, kedvezőbb áron juthatunk tehát a friss és tartós tejekhez, a különböző sajtokhoz, többféle ízesítésű joghurthoz, tejitalokhoz, tejdesszertekhez, valamint a vajhoz és a tejfölhöz is. A Lidl a kormány által előírt 10 százalékos akció helyett 20-50 százalékos kedvezményt biztosít a vásárlóinak.

Tovább csökkentette a tejtermékek árát a Lidl Forrás: Lidl

„A közel fél éve folyamatos árcsökkentés komoly megtakarítást jelenthet a vásárlóknak, hiszen újabb és újabb termékek kerülnek olcsóbban a polcokra. A tejtermékek körében ezúttal több mint 60 árucikk árát mérsékeltük, az árcsökkentés mértéke akár a 20 százalékot is elérheti. A folyamatos árcsökkentés, valamint a kötelező akciók keretében biztosított, az előírtnál jóval nagyobb engedmények biztosítása is vállalatunk azon célkitűzését szolgálja, hogy a Lidl az eddigieknél is erősebben álljon a magyar családok mellett" – emelte ki Tőzsér Judit, a vállalat kommunikációs vezetője.

A június 15-21. közötti akcióban érintett termékeket listáját ITT találod!

Hazánk piacvezető áruházlánca, a Lidl január elsejétől komoly árcsökkentési programot indított, melynek köszönhetően már több mint 500 termék ára mérséklődött, így ma már egyes termékek akár 40 százalékkal is olcsóbban megvásárolhatóak. Mindez annak köszönhető, hogy a vállalat a kedvezőbb beszerzési lehetőségből fakadó, valamint azon is túlmutató árelőnyét továbbadja a vásárlóinak.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.