virágdekoráció Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken volt Valentin-nap, gondolom, sokan kaptak virágot ajándékba. Azért, hogy minél tovább gyönyörködhessünk a növényekben, mutatok ma egy új trükköt.
Hogy készül a szívecskés frizura?http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140211-hogyan-legyek-jo-no-valentin-napi-frizura.htmlSzíves fánk a hajba? Tessék? Így van, ha emlékeztek még a hajfánk videómra, akkor könnyedén el tudjátok magatoknak készíteni a szívfánkot is, azzal pedig egy szép, szívecskés frizurát. Sok sikert!Hogyan legyek jó nőOrigoIgéző smink egy szerelmes estérehttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140211-hogyan-legyek-jo-no-valentin-napi-smink.htmlA romantikus megjelenés egyik védjegye az igéző smink. Ma megmutatom, hogyan varázsolhatod el a szerelmedet, egyetlen pillantással.Hogyan legyek jó nőOrigoJónő blog: Kincsvadászat indul!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140213-jono-blog-kincsvadaszat-indul.htmlNem tudom, nálatok hogyan megy ez, de én akármikor beteszem a lábamat egy turkálóba, szinte azonnal az ölembe ugranak a jobbnál jobb dolgok. Ez biztos valami adottság... Megmutatom, hogyan néz ki nálam egy kincsvadászat!Hogyan legyek jó nőOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.