Stílusos kalapvariációk őszre - így csinálj egyből sokat!

blogbejegyzés kiegészítő Takács Nóra blog Hogyan legyek jó nő? stílus díszítés ősz kalap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mivel hirtelen ránk tört a ősz, biztosan nálatok is előkerültek a vastagabb ruhák, őszi darabok a szekrényből. Én is kezdem lassan előszedni a kabátokat, pulcsikat, sálakat, kalapokat... Apropó kalapok!

Nem tudom, hogy vagytok vele, de nekem a kalap a kedvenc őszi kiegészítőm, ráaádásul idén különösen nagy divat lett.

Elárulok egy titkot: elég egyszer beszerezni egy jobb darabot, utána örökké lehet viselni, különösen ha picit feldíszítjük. Használhatunk masnikat, tollas hajdíszeket, sálakat, kendőket, hajba tűzhető virágos csatokat, hajpántokat, bármit, amit rá tudunk tűzni a kalapra és tetszik nekünk. Lesd el a díszítési trükkjeimet és próbáld ki te is a kalapvariációkat!

Ez a világ legegyszerűbb sminkje - készítsd el 10 perc alatt!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140825-hogyan-legyek-jo-no-egyszeru-smink-ha-keves-idod-van.htmlMéghogy nincs idő reggel egy kis sminkre? Megmutatom, hogyan lehet frissebb, szebb, üdébb az arc pár mozdulat segítségével!Hogyan legyek jó nő--Rövid a láncod? Toldd meg egy... hajgumival!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140825-hogyan-legyek-jo-no-egyszeru-trukk-a-nyaklanc-megtoldasara-hajgumival.htmlNéha a legegyszerűbb ötletek a legzseniálisabbak. Lássuk, hogyan lehet egy nyakláncból hajpántot csinálni egyetlen mozdulattal.Hogyan legyek jó nőOrigoAz indiánnyárhoz indiánminta dukál - így alakítsd át a pólódat!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140823-hogyan-legyek-jo-no-poloatalakitas-rojtos-csomozassal.htmlAmíg tart a jó idő, használjuk ki! Ma mutatok egy újabb technikát, amivel könnyedén felújíthatjuk a megunt felsőinket, pólóinkat!Hogyan legyek jó nőOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.