Hogyan legyek jó nő? Bőrhámlasztás házilag - így lesz tökéletes a bőröd

bőr Takács Nóra szódabikarbóna kókuszolaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tökéletes bőr titka - egy házilag is elkészíthető hámlasztó, amely a szódabikarbóna és a kókuszolaj nagyszerű párosából született.  

Hogyan legyek jó nő? Így készíts cukkinis pizzát - finom és egészségeshttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150322-takacs-nora-finom-cukkinis-pizzat-keszit-az-egeszseg-jegyeben.htmlEgészséges és ízletes pizzát tudsz készíteni egy kis cukkiniből. Hogyan? Mutatom!Hogyan legyek jó nő--Jónő blog: Pólókat elő!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150319-takacs-nora-eheti-blogjaban-polokrol-ir.htmlA héten kicsit pakolásztam a szekrényben, és előszedtem a kedvenc színes-virágos-szivecskés-tavaszias pólóimat. Hogyan legyek jó nő--Hogyan legyek jó nő? Így dobd fel a megunt ékszeredhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150319-takacs-nora-koromlakkal-ujit-fel-egy-kopott-nyaklancot.htmlNem kell búcsút inteni a régi, sérült ékszereknek! Elég csak elővenni a kedvenc körömlakkjainkat...Hogyan legyek jó nő--Hogyan legyek jó nő? Rövid frizurából hosszút - póthaj nélkül is lehetséges!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150317-takacs-nora-a-hogyan-legyek-jo-no-kapitanya-es-a-life-hu-szepsegszakertoje-rovid-frizurabol-hosszut.htmlTúl rövid a hajad, mégis szeretnél szép, hosszú frizurát? Így csináld, póthaj sem kell hozzá!Hogyan legyek jó nőOrigoHogyan legyek jó nő? Karfiolból rizs - csak egészségesen!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150317-karfiolbol-keszit-rizst-takacs-nora-a-life-hu-szepsegszakertoje-a-hogyan-legyek-jo-no-kapitanya.htmlMa egy igazán szuper trükköt mutatok: így készíthetsz rizst karfiolból!Hogyan legyek jó nőOrigoHogyan legyek jó nő? Egy vadító rúzzsal mindenkit levehetsz a lábárólhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150310-takacs-nora-tavaszi-vadito-elenk-ruzst-ajanl.htmlMost, hogy beköszöntött a tavasz, eljött az élénkebb rúzsok ideje is! Ne félj kipróbálni valami vadító színt!Hogyan legyek jó nő--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.