heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikrek életében jelentős változások várhatóak a hét folyamán, az Oroszlánok pedig igen szélsőséges hangulatban lehetnek a következő napokban. Böngészd át heti horoszkópunkat!

Kos

Már régóta érzed, hogy változtatnod kellene néhány dolgon, de az energia most gyűlt fel benned ahhoz, hogy a kezdő lépést meg is tedd. Ha állásváltoztatáson töröd a fejed, netán pluszmunkára pályázol, akkor itt az ideje, hogy nekikezdj a keresésnek. A lehetőségek most tálcán érkeznek, szinte csak ki kell választanod a neked leginkább megfelelőt a kínált formák közül. Természetesen fontold meg alaposan a döntésedet, hisz hosszú távra kötelezed el magad, és több időbefektetést is igényel, amit elvállalsz.

Tipp: Valamit valamiért! Ne dönts elhamarkodottan, kérd ki szeretteid véleményét.

iStockPhoto
iStockPhoto


Bika

A hét első két napján túlságosan érzékenyen és hevesen reagálsz a téged érő külső ingerekre, még le is torkollsz valakit. Úgy érzed, mindenki beléd akar kötni, te lettél a célpont, akire lövöldözni lehet, és mindenki csak a hibákat és a rosszat keresi benned. Nos, Mars kellemetlen hatása valóban képes erre ezekben a napokban, de valójában az is elég lenne, ha egy vállrándítással lerendeznéd ezeket a dolgokat. De most fogékony vagy mindenre, így több vitát is magad kezdeményezel, melyekből kellemetlen helyzetek alakulhatnak ki.

Tipp: Próbáld visszafogni magad, különben még egy barátot is elveszíthetsz.

Ikrek

Már a múlt héten is érezted, hogy valami készülődik körülötted, s ennek most van itt a forráspontja! Jelentős változások történhetnek munkahelyeden és magánéletedben egyaránt. Rengeteg új feladatot kaphatsz, illetve baráti, üzleti kapcsolat kezdődhet, melyekből mind gyorsan és eredményesen profitálhatsz, ha jól fogod meg a dolgok elejét és végét. Nem biztos, hogy mindegyik véletlenszerű találkozás a hosszú távú kapcsolat lehetőségét rejti, azonban nyugodtan vágj bele az ismerkedésbe.

Tipp: Ha magányos vagy, most a szerelem sem kerül el, légy minden nap fitt és jól öltözött!

Rák

Nos, kedves Rák! Nincs több időhúzás, itt az ideje, hogy megszabadulj a mélabús, komor hangulattól, ami az elmúlt napokban egyenesen eluralkodott rajtad. Tudomásul kell venned, az, hogy nem sikerül minden, amibe belekezdtél, sőt, számos régóta húzódó, lerendezetlen ügyed van, még egyáltalán nem jelenti azt, hogy rosszul mennének a dolgaid, s ebből drámát kellene csinálni. Jó ötletnek tűnik, hogy a számodra pillanatnyilag fontos gondokat oszd meg valakivel, hátha kívülállóként jó tanáccsal szolgálhatna számodra.

Tipp: Minden rosszban van valami jó, csupán meg kell találni! Ez most a feladat!

Oroszlán

Érzelmileg szélsőséges pillanatok követik egymást, furcsa hatások érnek, melyeket nehezen fogsz tudni kezelni. Lesznek olyan pillanatok a most következő napokban, amikor úgy érezheted, nem tudsz dönteni egy meglehetősen fontosnak tűnő témakörben. Hidd el, nem szégyen segítséget kérned a családodtól vagy a barátaidtól, de csak olyanoktól, akikben vakon bízol - vagy legalábbis az adott kérdésben biztos, hogy bölcsebbek nálad. "Több szem többet lát" alapon mások kívülállóként reálisabb segítséget nyújthatnak döntésedhez, s erre van most szükséged.

Tipp: A hatodik érzéked sem fog becsapni, így azt is vedd figyelembe.

Szűz

Ezen a héten nem játszhatod Pató Pált, elmúlt a "majd holnap"-ok ideje. Nemcsak időszerű elvégezned azokat a feladataidat, melyeket hosszú ideje erőteljesen halogatsz, hanem bizony kötelességed is. A legtöbbje lassan idejét múlttá válik, de attól még sorban állnak a feladatlistán! Folyamatosan a körmödre ég a munka, miért halogatod hát teendőid elvégzését? Kapd össze magad még a hét elején, most még mentheted a menthetőt, ha kell, kérj segítséget azoktól, akikben megbízol.

Tipp: Lehet, hogy életmódváltásra is szükséged lenne. Rajta!

iStockPhoto
iStockPhoto



Mérleg

Nyugi, légy a megtestesült tolerancia - bár nem lesz könnyű a helyzeted, valaki fel akar bosszantani. A hét első két napján valaki borsot tör az orrod alá, sőt, egyenesen kihozhat a sodrodból, s ez a következő napokra is erős, negatív hatással lehet. Ráadásul ez a nem túl szimpatikus személy olyan dologba ütötte bele az orrát, ami egyáltalán nem tartozott volna rá. No de ne keseregj, fel a fejjel! Tedd túl magad mihamarabb ezen a kellemetlen eseten, feleslegesen okoznál magadnak álmatlan éjszakákat.

Tipp: Te is tudod, hogy a bosszúállás hozzád nem méltó, de ha a másik szemébe nevetsz, az hatásos győzelem lehet.


Skorpió

A most beköszönő hét fontos lesz, különösen fizikai állapotod javulását kell előidézned. Ezekben a napokban pihenj sokkal többet a megszokottnál, persze, ha munkára, tanulásra, továbbképzésre szánod energiád, akkor sem kell túlhajszolnod magad, minden nap legyen egy óra, ami csak a tiéd. Olyan dolgokra is jusson végre időd, melyeket hetek óta csak halogatsz. Környezetedre, barátaidra is szánj kellő figyelmet, hisz ők is hiányoltak éppen eleget az elmúlt hetekben.

Tipp: kozmetika, fodrász, manikűrös - mikor voltál utoljára?

Nyilas

A hétfő nap a megszokottól eltérően nyugalmasan zajlik, gyanút foghatsz, hogy valami nem stimmel. Csak annyi történik, hogy kicsit később indulnak be a fogaskerekek, kedd reggelig kell erre várni. Ekkortól azonban olyan feladatok elvégzésével bízhatnak meg, melyekhez először egyáltalán nem lesz kedved, de minél jobban belemerülsz a "kényszermunkába", annál több energiát és kedvet fogsz beleölni, s a feladat elvégzésekor még elismerést is kapsz. Valami olyat hozhatsz létre, melyről sosem gondoltad, hogy képes vagy megcsinálni.

Tipp: Pedig képes vagy Te mindenre, amire időt és energiát szánsz, - no meg egy kis kreativitást!

Bak

Sok érdekes dolog történik ezen a héten, melyek nem nagyjelentőségűek, de az apró és közepes dolgoknak is örülni kell. Számos jó ötlet és új elképzelés pattanhat ki a fejedből a jövőddel kapcsolatosan. A hét második fele kiválóan alkalmas arra, hogy el is kezd valami új megvalósítását. Megvan hozzá az ihlet, a kreativitás, a jó lehetőségek, a tettrekészség, és nem utolsó sorban a kellő energia. Hosszútávon alapozhatod meg jövődet, ha most jól és ügyesen cselekszel.

Tipp: Viszont! Ötletedet ne oszd meg senkivel, hisz valaki a magáénak akarja majd tekinteni, s ez csalódást okozhat, amire most nincs szükséged.

Vízöntő

Egyszerűen csak minden jó! Ez elképzelhető? Igen, miért ne? Pozitív hírek vidíthatják fel lelkivilágodat a most következő napokban, barátoktól, a családodtól, vagy munkahelyedről érkezhetnek ezek az információk. Meglehet, hogy egy utazás, egy költözés vagy plusz munka lehetősége dobja fel a hetet, de mindemellett ne feledkezz meg egyéb kötelezettségeidről, hisz azért hajlamos vagy néha arra, hogy elhanyagolj fontos dolgokat, egy új, izgalmas feladatért cserébe.

Tipp: a csekkeket ne felejtsd el befizetni, zűr lehet belőle!


Halak

Épp ott kaphatsz végre egy kis szabadságot, ahol régóta nagy nyomás alatt élsz. Munkád vagy vállalkozásod terén kicsit fellélegezhetsz, hisz rengeteg nehézséget és bonyodalmat letudtál, sőt előrébb léphettél a stagnáló állapotból. Ugyanakkor a lazítás még semmiképpen sem jelentheti azt, hogy kötelezettségeidnek nem kell eleget tenned! Sőt! Éppen most vedd észre, hogy olyan energiatartalékokkal rendelkezel, melyek arra sarkallnak, hogy még többet teljesíts, képes vagy rá.

Tipp: Ügyelj a közlekedésre ezen a héten, veszély leselkedhet rád az utakon vagy közlekedési járművökön.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.