heti horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikrek zűrzavart teremt maga körül, és a Nyilas sem tud nyugodt lenni. Rád is zaklatott hét vár? Horoszkópunk elárulja!

KOS

Furcsa napok követik egymást, nyugalmat keresnél, de zűrzavart találsz. Hirtelen sok ember bejelentkezhet nálad, olyanok is, akiket már évek óta nem láttál, hírüket sem hallottad. Van, aki nem szimpla jó szándékból közeledik feléd, hanem jóindulatodat és barátságodat, valamint a karácsonyi hangulatot kihasználva szeretne kérni valamit tőled. Bátran utasítsd el azokat az embereket, akik tönkre akarják tenni harmonikus életedet.
Tipp: Találd meg a kommunikáció kulturált formáját, hogy senki ne sértődhessen meg rád.

iStockPhoto
iStockPhoto


BIKA


Gyönyörű, harmonikus karácsony vár rád, azonban még péntek előtt felejtsd el a kényszerességet, ne akarj megfelelni magadnak vagy éppen szeretteidnek, csak csinálj mindent ösztönösen. Nem kell egész nap sürögnöd-forognod körülöttük vagy épp a konyhában, netán kiszolgálnod nemlétező igényeiket, sokkal jobban teszed, ha szeretetedet kedvességeddel, odafigyeléseddel mutatod ki ahelyett, hogy halomba sütöd vagy főzöd a finom falatokat. Csak nyugi!
Tipp: A konyha helyett néha tartózkodj a nappaliban is!

IKREK

Karácsonykor sem tudsz kibújni a bőrödből? Hát nem, idén sem... Kapkodsz, ide-oda szaladgálsz, felborítod az egyensúlyt magad körül, hogy utána helyre tudd hozni, nem bírsz nyugton ülni, állandóan csinálnál valamit. Zűrzavart teremtesz magad körül, aztán rendezed a soraidat és békét, harmóniát alakítasz ki, hogy jól tudd magad érezni. Próbálj megelégedni most a kevéssel, nem kell, hogy 24 órában kiszolgáld szeretteidet.
Tipp: Próbáld megosztani másokkal a karácsonyi teendőidet.

RÁK

Igazi Rákként nem tudsz kibújni a bőrödből, egy percre sem teszed le a "gondoskodó" szerepét. Úgy érzed, hiába a karácsony, hiába lenne itt a pihenés és a láblógatás ideje, neked nem ért véget a dolgos időszak. Ha nem a munkahelyeden, akkor éppen otthon, családi körben van rengeteg tennivalód, de mivel energiában nem lesz hiány, tökéletesen meg fogod állni a helyed. Nincs okod az aggodalomra, hisz családod körében megtalálhatod azt a békét és nyugalmat, amire vágysz.
Tipp: Próbálj ki idén új ízeket a karácsonyi menühöz!

OROSZLÁN

Lehet, hogy életedben először, de most abszolút úgy alakul a karácsony, ahogy előre megálmodtad. Bármi is történjen az ünnepek idején, minden probléma ellenére állod a sarat, nem tud a sors olyan próbatétel vagy speciális feladat elé állítani, amelynek nem tudnál hibátlanul megfelelni. Sőt, épp most jött el az ideje, hogy néhány régen felgyülemlett problémával szembenézz és leszámolj. Keresd fel barátaidat, ismerőseidet is, mindenkinek jót tesz, ha rendezed a régi konfliktusokat.
Tipp: A karácsony a megbocsátás ideje, nézd el mások bűneit.

iStockPhoto
iStockPhoto

SZŰZ

A hét első két napjában váratlanul kisebb problémák borzolhatják fel az idegeidet, de épp ez az a helyzet, amikor megmutathatod, te bizony a türelem és a tolerancia megtestesítője vagy, a hátadon is lehet fát vágni, veled nem lehet vitába bonyolódni, állod a sarat. Különösen nem a szeretet ünnepén, amikor számodra a család és a béke szent és sérthetetlen. Képes leszel a más emberek közötti konfliktusokat is elsimítani.
Tipp: Még a hét elején intézd el a bevásárlást, ne csütörtökön vagy pénteken kezdj el kapkodni!

MÉRLEG

Hahó! Karácsony van, nem egy átlagos munkahét! Nem bírsz lenyugodni, úgy érzed, most kell bepótolnod azt az időt, amit nem a családodnak és szeretteidnek szántál az elmúlt hónapokban, és nincs menekvés. De épp azért tetted mindezt, hogy megadhasd nekik azt, amire vágynak, hisz lested a kívánságaikat, és igyekeztél a kedvükben járni. Még szerencse, hogy mindezért nem hálátlanok, de neked is szükséged lesz a pihenésre, köss önmagaddal kompromisszumot.
Tipp: Mások ajándékozása mellett kivételesen lepd meg magadat is valami aprósággal.

SKORPIÓ

Legyen ez a karácsony egy kicsit más, mint az eddigiek. Próbálj egyensúlyt találni önmagadban a túlzások helyett. Bár érzelmeiddel nincsen gond, ne abban keresd a megoldást, hogy az ünnepnapokon elhalmozod szeretteidet mindenféle földi jóval. Nem árt, ha a szeretetedet is kimutatod, ez most sokkal nagyobb ajándék lehet, mint pár csecsebecse. Töltsd minden pillanatodat a családoddal, rokonaiddal, kedvességedért és odaadásodért hálásak lesznek.
Tipp: A szeretet a legnagyobb ajándék, adj ebből minél többet.

NYILAS

Túl sok a titok, még több a kérdőjel most körülötted, s ez lassanként megőrjít. Talán nem is érzed rosszul, hogy titkok lengenek körül, no de mégiscsak karácsony van, és ezen hatások nélkül mit érne az ünnep? A hét első felében már nagyon fogod unni a robotot, ez már-már lelki válságot okozhat neked, és állandóan szabadulnál a munkától, a láblógatást szívesebben választanád. Azért próbálj kitartani csütörtökig, légy megfontolt és türelmes, próbáld meg kipuhatolni, mi lehet az a dolog, ami a hátad mögött folyik.
Tipp: Ne idézz elő túlzott kíváncsiságoddal családi konfliktust, bírd ki a 24-i estéig az ajándékbontást.

iStockPhoto
iStockPhoto

BAK

A karácsony számodra leginkább a nyugalmat kell jelentse, ne legyen ricsaj, felfordulás, vita, mert azt nehezen viseled. A hét elején még elvégzel pár fontos dolgot, de már csakis a hétvégére koncentrálsz. Tudd, hogy könnyen megeshet, nem azt kapod, ami szíved vágya, de igenis próbálj meg örülni annak a ténynek, hogy a családod szeret, fontos vagy nekik, veled vannak, és lesik a kívánságaidat. Csalódottságodat egy pillanatra se mutasd ki, komolyan megbánthatsz ezzel most valakit.
Tipp: Gondolj arra, te mit éreznél, ha ajándékaidnak, gondoskodásodnak szeretteid nem örülnének...

VÍZÖNTŐ

Általában nem keresed a bajt, főleg nem az ünnepek környékén. Idén is minden körülmény adott ahhoz, hogy a karácsony szép, szeretetteljes, békés legyen. A hét eleji konstelláció még tartogat zűröket, mert sok a tennivalód, de szerdától nyugalmat, kiegyensúlyozottságot és harmóniát hoz életedbe minden bolygóállás. Bárki jelentkezik nálad, legyen az régi barát vagy ellenség, fogadj mindenkit barátsággal, neked is jól fog esni az érdeklődés.
Tipp: Ha van olyan kapcsolatod, melyet rendezni kellene, tökéletes napok jönnek a békülésre.

HALAK

Most tiéd lehet mindaz, ami egyébként is vagy! Nyugalom, tolerancia, szeretet. Minden pillanatodat töltsd békében, odaadásban, kapcsolódj ki, ne stresszeld magad csak azért, mert karácsony van, és meg akarsz felelni a szeretteidnek - nincs rá szükség! Élvezd a szépséget, ami körülvesz, ha megteheted, utazz el jó messzire, így is elkerülve annak a lehetőségét, hogy esetleg feszült pillanatoknak légy kitéve.
Tipp: Egyszerűen csak hagyd, hogy magával ragadjon az ünnep hangulata!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.