csillagjegy horoszkóp február ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rákok számára kihagyhatatlan ajánlatokat tartogat a tél utolsó hónapja, a Mérlegek napjait viszont konfliktusok tarkítják majd. Íme, februári horoszkópunk!Tipp:Pánikbetegség: civilizációs mítosz vagy valóság?

Istockphoto
Istockphoto



Kos



Február hava nem lesz gondtalan, sőt problémamentes sem, de minden rosszban van valami jó, igaz? Amennyiben kisebb-nagyobb akadályokkal, fura élethelyzetekkel kerülsz szembe, ne visszakozz, nézz bátran szembe ezekkel, és tipord el őket! Ezen - látszólag nagy - problémák megoldásához akár szeretteidtől vagy közeli barátaidtól is kaphatnál bármikor segítséget. Más kérdés, hogy ehhez a lehetőséghez ritkán szoktál folyamodni, mert a dolgaid nagy részét magad igyekszel megoldani, épp, mint most is. Február hava kiváló arra, hogy a régóta függőben lévő ügyeket kedvezően lezárd. Programtipp: Ebben az évben sem marad el a mangalicafesztivál Budapesten.

Bika



A tél utolsó havának első két hete nem tartogat igazán jelentős változást, de a 16-át követő időszak meghozza a remélt vágyakat, hirtelen minden harmonikusabbnak, kiegyensúlyozottabbnak fog látszani, ráadásul szinte könnyen, harcok és ellenállás nélkül kivitelezhetőek a mindennapi rutinfeladatok, sőt, még az újdonságok is. Fontos felkészülnöd arra, hogy néhány dolgot alapjaiban kell megváltoztatnod magad körül, ilyen lesz az, hogy kompromisszumokat köss, ellenlábasaiddal végre szót érts, legyél végre önkritikus, és messziről kerüld el a vitahelyzeteket.
Programtipp: Voltál már valaha fánksütő versenyen? Lesz egy Csömörön, február 20-án.

Szeretnéd tudni, mit hoz a holnap? Kérdezd ezoterikus tanácsadónőnket, Robelint!



Ikrek




Januárban sokféle hatás ért, melyek egy részét még nem sikerült teljesen megemésztened, de február elején muszáj magad mögött hagynod a régi sérelmeket, s inkább kihasználnod a nagyszerű konstellációkat. Például Merkúr jótékony hatását, melynek segítségével sok kisebb és nagyobb karrierrel összefüggő ügyedet rendezheted, például meggyőzheted végre feletteseidet vagy üzleti partnereidet arról, hogy te vagy a legkiválóbb egy adott feladat elvégzésére. Komoly előrelépési lehetőség kínálkozik számodra, ragadj meg minden alkalmat, ami az utadba kerül!
Programtipp: Régen jártál színházban? Nem hiányzik egy jó kis komédia?

Rák



A zimankós, hideg időjárás nem dobja fel a kedvedet, pedig ha odafigyelsz a dolgaidra, már a hónap elején észrevehetnéd, hogy anyagiak terén igen kedvező lehetőségek nyílnak meg előtted, nagyszerű változásokat hozhat február hava, csupán oda kell figyelni arra, ki és mit mond el neked, mert minden információ fontos üzeneteket tartalmazhat. Ne hagyd ki a lehetőséget, hisz ezekben a hetekben olyan ajánlatot kaphatsz, melyre sokáig nem lesz hasonló példa. A külső segítség további eredménye, hogy régi céljaidat is megvalósíthatod, melyek kedvező irányba terelhetik életedet, mindenféle formában.
Programtipp: Mit szólnál egy kéthetes aktív úszástréninghez? Jót tenne elgémberedett tagjaidnak...

Istockphoto
Istockphoto


Oroszlán



Mozgalmas és tennivalókkal teli volt január hava, s legszívesebben semmit sem csinálnál februárban, de azért ebben ne reménykedj, maradt bőven feladat, s jönnek az újabb elvégeznivalók. Viszont összességében mégis lazíthatsz egy kicsikét, érzelmek terén, munkában és tanulásban is könnyebb heteknek nézel elébe, de láblógatásról szó sem lehet. Az elmúlt hetekben felgyülemlett feszültség enyhülni kezd, február végére pedig egyenesen szárnyalsz. Anyagi ügyeidet most új alapokra helyezed, s mindemellett megérdemelnél egy kis pihenést is, erről se feledkezz el.
Programtipp: Itt a farsang, húzz magadra te is valamilyen gúnyát, s mulass egy bálban hajnalig!

Szűz



Ez az év már hozott meglepetést neked, nem is bántad, februárban viszont egyenesen kiváló és fordulatokban bővelkedő hetek követik egymást. Épp azon életterületeken tudsz fejlődni, ahol már régóta terveztél módosításokat. Szellemi fejlődésedre, új tanulmányok megkezdésére, régóta vágyott önmegvalósításra kedvező ez az időszak, most kétszer akkora a befogadó-képességed, mint máskor. A lélek mélységeinek kutatására is érdemes időt és energiát szánnod, főleg olyan emberekkel, akiket eddig nem sikerült alaposan kiismerned. Pénzügyeket illetően a hónap utolsó napjai hozhatnak apróbb kiadásokat.
Programtipp: Egy stand up comedy bármikor felvidít, vegyél rá jegyeket, vidd el egy barátodat is.

Mérleg



Január havával ellentétben február nem lesz konfliktusmentes, sőt, egyenesen problémák sorakoznak fel előtted, melyeket muszáj lesz kezelned, nem bújhatsz ki a felelősség alól. Akadályok, értelmetlennek tűnő konfliktusok követik egymást, nehézkes, lelkileg leterhelő időszak vár rád, s csak február 21-e környékén enyhül ez a feszült helyzet. Fokozhatja nehézségeidet, hogy még akár egy kisebb betegség is ledönthet a lábadról, de Jupiter melletted lesz, így ha kellőképpen odafigyelsz magadra, akkor ezt eltudod kerülni. Figyelj anyagi javaidra, vagyonodra, a közlekedésben is legyél a megszokottnál is körültekintőbb.
Programtipp: Mit szólnál egy múzeumlátogatáshoz? Végre elmerülhetnél egy régi kor emlékeiben.

Skorpió



Vénusz és Mars összefognak, hogy jobban érezd magad a bőrödben, jótékony hatásukkal érzelmi életed fellendítése mellett támogathatnak abban is, hogy megfontolt döntéseket hozz olyan ügyekben, melyeket eddig halogattál, kerülted azok megoldását, mert féltél szembenézni a tényekkel, a kegyetlen valósággal. Eljött az idő, hogy végre elfogadj néhány dolgot a maga teljes valójában, s elengedd, amihez eddig túlzottan ragaszkodtál. Saját magaddal is törődj végre többet, megérdemled a kényeztetést, érzelmeidet is jól tudod felügyelni.
Programtipp: Hívd meg a barátaidat egy forralt boros piknikre - ilyet még biztos nem csináltatok!

Istockphoto
Istockphoto

Nyilas



Januárban gyakorta egy helyben toporogtál, valahogy semmi nem úgy alakult, ahogy még decemberben eltervezted, de végre eljött a változás ideje, s amit február elején a fejedbe veszel, azt véghez is tudod vinni. Jelentős, egyben fordulatokkal teli heteket hoz február hava. Pénzügyeid és üzleti dolgaid is kifejezetten pozitív irányba mozdulnak el, s ez feloldja régóta húzódó feszült hangulatodat. De sose feledkezz meg arról, hogy a siker mindig egy kicsit másoknak is köszönhető, így ha szeretteidre is egy picivel több időt és energiát szánsz, azért nagyon hálásak lesznek neked. Programtipp: Tüzességedet lecsillapíthatod egy táncházi estével.

Bak



Nos, ideje, hogy feleszmélj, s ne menj szembe a rossz dolgokkal, hanem ügyesen kerüld ki őket. Érthetetlen, hogy miért próbálod a jó dolgokat halogatni. Február hava azonban nem tűri, hogy továbbra is csak sodortasd magad az árral, hanem egyenesen válaszút elé állít, s Mars kiköveteli tőled, hogy dönts egy fontos, az életedet meghatározó dologgal összefüggésben. Itt a változtatás ideje. Ha módosítanál életmódodon, esetleg fogyókúrába, böjtölésbe kezdenél, vagy munkahelyváltást tervezel, kiváló időszak veszi kezdetét.
Programtipp: A közös fogyókúrák, rövid idejű böjtök most sikert hoznak. Keress hozzá hasonszőrűeket.

Vízöntő



A Nap végre újra a Vízöntő jegyében jár, szuper időszak vette kezdetét, ember nincs, aki megállítson céljaid elérésében. Az igazán nagy áttörést az jelenti, hogy rengeteg dolgot tisztán fogsz látni, lerántod a függönyt, és nem hagyod magad félrevezetni. Kezdj valami új dologba, és ne halogass semmit! Tanulásra, továbbképzésre, új ötletek megvalósítására február hava egyenesen kiváló. Anyagi ügyeket tekintve is jó lehetőséget kaphatsz arra, hogy plusz bevételeid legyenek, melyek alaposan megkönnyíthetik a mindennapokat.
Programtipp: Februárban ismét Valentin-nap! Ne feledkezz meg valami meglepetésről kedvesed számára, vagy legyen az a fő program, hogy keresel magadnak valakit.

Halak



Hiába intéztél el sok dolgot januárban, mégis számos feladat áttolódott februárra, s ezt az új hónap első hetében meg kell oldanod, különben konfliktusokba bonyolódhatsz, hisz jogosan kérik rajtad számon vállalásaidat. Az is fontos lesz, hogy a megszokottnál sokkal több megértést és toleranciát tanúsíts közvetlen környezeteddel szemben, legyen szó családról, barátokról vagy éppen szerelemről. Anyagi ügyeid is kissé összekuszálódhatnak a hónap második felében egy váratlan kiadás miatt. Ami biztos: ne adj kölcsön senkinek!
Programtipp: Idén is lesz Kocsonyafesztivál Miskolcon. Nem csatlakozol?

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.