Bencsik Tamara is megnagyobbíttatja a mellét

műtét mellméret mellplasztika Bencsik Tamara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda és VV Zsófi után most Tamara is bejelentette, nagyobb mellekre vágyik, és ezért hamarosan kés alá fekszik.

Bencsik Tamara, a Megasztár 4 egykori versenyzője hamarosan megvalósítja régóta dédelgetett álmát, és kés alá fekszik - értesült a Bors. Az énekesnő ugyanis hiába néz ki egyre dögösebben, - új frizurájával és szexi stílusával - úgy érzi, nagyobb mellekkel jobban érezné magát.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

"Régóta tervezem már, hogy megnagyobbíttatom a cicimet, a természet ugyanis nem volt túl bőkezű velem. A párom, Ádám és a szüleim is áldásukat adták. Szerintük, ha így érzem jobban magam, akkor nyugodtan csináljam. Semmi kifogásuk ellene"- magyarázta Tamara.

Tamara nem csak nagyobb mellekre, hanem szexi videoklipre is vágyik. A 24 éves lány néhány nap múlva kezdi el forgatni harmadik videoklipjét, melynek helyszínéül egy rózsaszín női mosdót választott, és azt is elárulta, hogy szexi, leszbikus jelenetek is lesznek benne.
"A klipben rajtam kívül lesz még egy lány, akivel az ajkaink igencsak közel kerülnek egymáshoz".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.