csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikákból régóta elfeledett érzések törnek fel a héten, a Skorpiók pedig újdonságra és extremitásra vágynak a következő napokban.

Kos

Kiváló fizikai állapotban vagy, a múlt hétvégén kellőképpen feltöltődtél energiával, ráadásul sok mosolygós arc vett körül, amire egyébként is szükséged van. Erő és energia jellemzi hétköznapjaidat, temperamentumod hozzásegít ahhoz, hogy elérd vágyott céljaidat - most legalább egy olyat, amelynek már rég búcsút mondtál. Ha állásváltoztatáson töröd a buksid, esetleg költözést vagy nagyobb utazást tervezel, ezeknek most jött el az idejük. Könnyedén haladsz előre, nincs előtted akadály.

Thinkstock
Thinkstock

Tipp: Nagyon előnyös lehet számodra, ha ésszel és nem alapvető tüzességeddel próbálnál meggyőzni másokat a magad igazáról.

Bika

Régóta elfeledett furcsa érzések törhetnek elő belőled s keríthetnek hatalmukba. Észre fogod venni, hogy a hét első felében sokkalta keményebb és szigorúbb leszel önmagadhoz és másokhoz, mert úgy érzed, most az erősebbik énedet kell megmutatnod, hogy céljaidat elérhesd. Ezt a hozzáállásodat még tettekkel is bizonyítod, így könnyen előfordulhat, hogy nézeteltérésekbe bonyolódsz - melyekre valójában nincs is szükség. Bizony nem jár jól az, aki most vitába vagy konfliktusba kezd veled, mert nagyon rövid úton kiosztasz bárkit.

Tipp: Ahogy máskor, légy most is reális, állj két lábbal a földön, ne rugaszkodj el a valóságtól.

Kíváncsi vagy mi vár rád? Keresd fel szakértőnket, Szlovák Esztert!



Ikrek

Kiváló, energiával teli, harmonikus, egyben dinamikus napok követik egymást, leginkább azért, hisz kellően erős és kreatív egyéniséged, valamint a benned rejlő ambíció most előrébb vihet a karrier terén. Egy nagyszerű lehetőség nyílhat meg számodra munkáddal összefüggésben, szilárd támaszt, stabil talajt és érdekes lehetőségeket kínálva. Mivel most óriási határozottság lesz úrrá rajtad, akár gondolkodás nélkül is belevághatsz ebbe a felkínált lehetőségbe, legyen szó új vagy mellékállásról, saját vállalkozás indításáról.

Tipp: Fektess energiát érzelmi életedbe, ha még nincs kapcsolatod, most felbukkanhat az igazi!

Rák

Kiváló, kiegyensúlyozott napok állnak előtted, hangulatod is emelkedetté válik, többet mosolyogsz a megszokottnál. Nagyszerű lehetőségek kínálkoznak számodra, hogy életedet akár gyökerestül felforgasd - pozitív irányba. Főleg karriereddel, munkáddal összefüggésben válhat valóra egy régi vágyad, s ennek eredményeképpen újra elégedett és boldog lehetsz - amiért tulajdonképpen családod is hálás lesz, hisz régen láttak ilyen fittnek, energikusnak.

Tipp: Bármit kínáljon a sors, ne futamodj meg előle! Semmi nem történik véletlenül!

Thinkstock
Thinkstock

Oroszlán

A heti konstellációk kiemelkedően jótékony hatásának köszönhetően pozitív tulajdonságaid kerülnek előtérbe, s ezeket könnyedén, sőt, megduplázva kamatoztathatod. Olyan szituációkba kerülsz, melyeket régebben egyáltalán nem, vagy csak nehezen tudtál volna megoldani, de most megerősödő önbizalmad segítségével gyorsan megoldod a napi gondokat, letudod a nehéznek tűnő helyzeteket. Kommunikációd is erőteljesen javul, új ismerősökre tehetsz szert.

Tipp: Ne riadj meg attól, ha valaki a barátod akar lenni. Most megbízhatsz az idegenekben is!

Szűz

Légy résen, ne hagyd, hogy bárki elvegye a jókedved, gátat szabjon kellemes hangulatodnak, hisz ezen a héten is minden adott ahhoz, hogy ne röppenjenek el az elmúlt időszak meglepően kedvező hatásai. Szerencsés helyzetben vagy a munkád, a karriered - ha van vállalkozásod -, az anyagiak és a magánéleted területén egyaránt, hisz képes vagy összeegyeztetni saját céljaidat környezeted és családod elképzeléseivel úgy, hogy senki ne érezhesse azt, kevesebb jut neki. Most könnyedén haladhatsz az utadon, s nem kell áttaposnod másokon.

Tipp: Tervezz most hosszú távra, írd is le, ami megfogan a fejedben!

Mérleg

A hét első két napján meglehetősen nehezen találod a helyed, a környezetedben lévő problémás, néha kifejezetten kellemetlenkedő személyek irigykedő tettei miatt kizökkenhetsz jó hangulatodból, s ez akár vitákat, félreértéseket is okozhat körülötted, pedig te próbálod ezt elkerülni, de nem mindig könnyű! Gondold át, mikor, hogyan, kinek, s mit is mondasz. Viszonylag könnyen megeshet, hogy átgondolatlanul és kissé gyorsabban jár el a szád, mint a gondolataid, s megváltoztatni vagy visszavonni a már kimondott dolgokat nem lehet.

Tipp: Inkább számolj mindig húszig tíz helyett, így talán nem beszélsz hamarabb a kelleténél.

Skorpió

Keresed a helyed, valami extremitásra vágysz? Vonz az újdonság varázsa? A heti bolygóállások miatt könnyen és váratlanul fura érzések kavarhatják fel hétköznapjaid állóvizét, melyek a hét elején különösen intenzív hatással lesznek rád és gondolataidra. Környezeteddel általában kiegyensúlyozott a viszonyod, de ezen a héten kevesebb időt és energiát szánsz majd családodra, barátaidra, mint amennyit megérdemelnének, s ezt szóvá is fogják tenni. De mindez csupán azért történik, mert fogaskerekeid ezer százalékon pörögnek, tervezve a jövőt.

Tipp: Ha van olyan szeretett személy körülötted, akivel eltávolodtatok egymástól, akkor ezt a kapcsolatot sürgősen rendbe kellene hoznod.

Thinkstock
Thinkstock

Nyilas

Kifejezetten emelkedett hangulatban és kipihenten kezded meg ezt a hetet, ennek legfőbb oka a kedvező heti bolygóállás. Az előbbiekhez még az is társul, hogy új lehetőségek nyílnak meg előtted, különösen az anyagiakat tekintve. Nyári szabadságodat már most tervezgetheted, új karrierlehetőség, váratlan pénzbevétel, netán még költözés is szóba kerülhet a napokban. Lényeges tényező, hogy ne szabj gátat elképzeléseidnek, most tényleg mindent végig tudsz csinálni, ami megfogan a gondolataidban!

Tipp: Csak az első és egyben legfontosabb lépést kell megtenned céljaid felé, mikor is indulsz el?

Bak

Pár hete mintha tervezgetnél valamit. Régi, titkon dédelgetett ötleteidet Jupiter és Merkúr segítségével ezen a héten extra sebességgel, ráadásul igen kreatívan meg tudnád valósítani, csak a kellő elszántságra van szükséged! Ezt a te földies jellegeddel nem könnyű elérni, de most sikerülhet! Legyen szó karrierről vagy az otthonodról, indulj neki a változás útjának. Érzelmeid felerősödnek ezekben a napokban, szenvedélyed megújul, jól teszed, ha ezt az érzést beleviszed egyhangú hétköznapjaidba.

Tipp: Csütörtökön az átlagosnál jóval nagyobb a kockázatvállalás lehetősége, belebonyolódhatsz kétes ügyekbe. Légy résen!

Vízöntő

A hét első felében az égi hatások nem lesznek rád pozitív hatással, Mars csak azt lesi, hogyan tegyen keresztbe neked. Már hétfőn makaccsá és önfejűvé válhatsz, így igen nagy a valószínűsége, hogy konfliktusokba bonyolódsz, de ha ez még nem lenne baj, épp elég gond az, hogy ezt a fura helyzetet észre sem fogod venni. Több vitát is szíthatsz magad körül, s úgy érzed, mindenki jogtalanul támad neked, pedig valójában és nagy részben te magad voltál a probléma elindítója. Péntekre enyhül a helyzet, addig húzd ki valahogy!

Tipp: Helyzeteden akkor tudsz javítani, ha bátran szembenézel a téged érintő kritikákkal!

Halak

Kiváló hatások jellemzik a most következő napokat, nagyszerű időszak áll előtted, bármibe fogj is most, azt gond nélkül befejezheted, ráadásul sokkalta gyorsabban és eredményesebben, mint máskor. A hirtelen jött sikerek semmiképpen se vakítsanak el, hisz ideje, hogy elgondolkodj, milyen álmaid, vágyaid vannak, amik még megvalósításra várnak. Ha valami új dolgot akarsz létrehozni - ami nem feltétlenül pénzért, de elérhető -, akkor szinte kínálkozik a megoldás arra, hogy hozzájuss. Rajta, ne fogd vissza magad!

Tipp: Itt az ideje a pihenésnek is, hétvégén ereszd el magad!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.