Ilyen volt a szupermodell, mielőtt drog és alkoholfüggővé vált

Kate Moss kokain esküvői ruha szupermodell alkohol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ma már közel sem a szépségéről híres Kate Moss egykor tényleg gyönyörű volt! A mára már lezüllött szupermodell fiatalkori reklámfotóit nézegettük.

Kate Moss évek óta a világ legjobban kereső topmodelljei között foglal helyet. Sorozatos botrányai, alkohol és drogproblémái ellenére még mindig világcégek reklámarcaként tündököl - pedig ha nem lenne a photoshop, már rá sem lehetne ismerni a sovány angol modellre. Kate Moss külsején, bőrén és tekintetén tökéletesen látszik minden korty pezsgő, elszívott cigeretta és felszippantott kokaincsík. A lány - hírneve ellenére - ma már csak árnyéka fiatalkori önmagának. Pályája kezdetén, érdekes arcberendezése ellenére üde és szép volt - íme a bizonyíték!

Brides Magazine, Northfoto
Brides Magazine, Northfoto

Kate Moss tizenhét éves volt, amikor a Brides esküvői magazin címlapján szerepelt egy bájos, és akkor nagyon divatos esküvői ruhában. A fotókon Kate pontosan olyan, amilyenek az angol írónő, Jane Austen a hősnőit megálmodta: üde, bájos és érdekesen szép. A húsz évvel később készült paparazzifotókról azonban - smink nélkül persze - egy aszott, megviselt nő néz vissza ránk. A harminchét éves Kate Moss most már állítólag tiszta, és nagyban készül júliusi lagzijára Jamie Hince-szel, a The Kills gitárosával. Biztosan nagyszerű ruhát választ majd a nagy napra a szupermodell, de az egészen bizonyos, hogy külseje a nyomába sem érhet fiatalkori önmagának.

Tipp! A nyár divatőrülete képgalériánkban! Katt ide!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.