Veszekedés a királyi házban - Rivalizálnak a Middleton nővérek?

Pippa Middleton rivalizálás Katalin hercegnő testvér Kate Middleton féltékenység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába ment hozzá Kate Middleton Vilmos herceghez, mégsem ő a sztár. Az esküvő óta a testvére, Pippa van az érdeklődés középpontjában. Ráadásul minden az elragadó koszorúslányruhával kezdődött - és azóta is mindenki csak Philippa Middletont figyeli.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Úgy tűnik, hogy Kate és Pippa között már egyáltalán nem olyan felhőtlen a viszony: ameddig Katalin a királyi kötelezettségeknek tesz eleget, addig a húga élvezi mindazt az előnyt, amit ez a házasság jelent. A hugica népszerűségét még azok a fotók is fokozni tudták, amin izzadtan, smink nélkül fut egy triatlonon.

Kate ennek egyáltalán nem örül. Ez abból is jól látszik, hogy a hercegnő meggondolta magát azzal kapcsolatban, hogy testvérét megtegye udvarhölgyének. Pippát azonban egyáltalán nem zavarják a paparazzók, sőt, nagyon is szeret a középpontban lenni.
Katalin hercegnő és húga már régen nem mutatkoztak együtt - ebből is jól látszik, hogy a Pippa iránti hatalmas érdeklődés rányomja bélyegét kettejük kapcsolatára.

Tipp! Kiosztották a VIVA Comet díjakat! Nézd meg, hogyan ünnepeltek a sztárok!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.