Meddig kormányozza Amerikát Obama? - Számmisztikai elemzés

Barack Obama számmisztika ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barack Obamáról nemcsak az internetről és az újságokból tájékozódhatunk, hanem az egész arckaraktere árulkodik arról, mekkora akarat, kitartás jellemzi. Mindezeket születési dátumának számai is alátámasztják: 1961. 08. 04.

Forrás: AFP
Forrás: AFP




Sorsszáma a változásokat meghatározó nyolcas
(1+9+6+1=17; 1+7=8). Mivel a sorsszámnak nincs külön helye a számhálóban, így nem kerül látványosan szem elé. Ennek ellenére nagyon is meghatározó szerepe van az ember életében: a sorsfeladatai egyike a változás, változtatás.

Akit ez a szám figyelmeztet a nem időszerű felfogására, kemény pofonokat kaphat az élettől, kivéve, ha használja a fejét és a képességeit. Egész addig, míg fel nem ismeri, hogy azon a lépcsőfokon, ahova a szellemi fejlődés során már eljutott, nem szabad kételkednie önmagában, és az Univerzum igazát a személy igazsága elé kell helyeznie. Mivel a szám birtokosa hatalmas igazságérzettel rendelkezik, meg kell tanulnia, hogy az én igazsága és a külvilág igazsága külön-külön értendő, és mégis, mind a kettő benne van az Univerzum igazságában. Amennyiben nem csupán felismeri, hanem hasznosítja is azokat az értékeket, melyeket a születésével kapott, sorsa stabil, sziklaszilárd lehetőségeket biztosít számára.

Az általános dolgok száma - amit a születési hónap jelez - ugyanezeket követeli meg, csak éppen más vonalon.

A nyolcas szám uralkodása alá sorolom a bírói munkáját is, akinek a középpontot kell megtalálni a két saját igazságot képviselő között. A szám szimbolikus alakja két kör - egy kisebb és egy nagyobb - egymás fölé helyezve. Az első az én igazsága, a második a külvilág igaza, egybetéve egy koncentrikus kört láthatunk, vagyis az Univerzum igazságát.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]


Ahogy ezt az állapotot elérjük vagy felismerjük, az erő elkezd kifelé áradni, megsokszorozva önmagát úgy, mint a vízbe dobott kavics után a körhullámok, és attól kezdve képes jobbnál jobb, újabbnál újabb dolgokat létrehozni. Barack Obama születési dátuma utal arra, hogy neki is ez a feladata az életben.

A nyolcas szám kulcsszavai: felismerés, tudatosság, felelősségvállalás, felvállalás, szervezés, a célok elérése mindenáron, szókimondás, keménység, kiállni önmagunkért, megvédeni az igazságot.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Komoly figyelmeztetést is hordoz azonban magában a személyes szám négyese, vagyis a születésnap.

Tipp! Amy Winehouse élete képekben! Nézd meg képgalériánkat!




Forrás: AFP
Forrás: AFP



Születési dátumának számai arra is utalnak, hogy jól átlátja a másik ember helyzetét, de számtalan akadályt kell legyőznie, ha javítani akar rajta. Ezek az akadályok sok esetben olyanok, mint a paravánok, melyeknek ha nekimegy, maguktól dőlnek el, szabaddá téve az utat a szándékai előtt.

Személyes éve is a nyolcas szám uralma alá esik. Ennyi nyolcas szám egy születési dátum esetében már határozottan arról szól, hogy valóban a Sors akarata, hogy azon az úton járjon, amit megismerhettünk.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]


Honoluluban, helyi idő szerint 13:30-kor született Barack Obama. Horoszkópja egyértelműen ábrázolja azokat a fényszögeket, melyek alátámasztják, hogy jogosultan jutott oda, ahol most van. A bolygótorlódás azoknál a szülötteknél jelentkezik, akikre különleges élet vár. Barack Obamánál ez megtalálható, a 9-es és a X-es házban.

A X-es házas Plútója biztosította, hogy megismerjék a nevét az egész világon. A nagy kitartását, becsvágyát is ennek köszönheti. Ugyanitt a Mars megtámogatja hatalmas energiával, küzdőszellemmel, segíti abban is, hogy jó vezető legyen, kivívhassa akaratát.

Skorpió aszcendense az alapja végletes, karakteres egyéniségének. Az MC-n az Uránusz bolygó jelzi, hogy Obama magas szellemiség, zsenialitás jellemzi, és küldetése, hogy másoknak segítsen. Az Uránusz magában hordozza az újdonságot, nem hiába lett Obama az első színes bőrű elnök.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


A Szaturnusz a hármas házban rámutat, hogy mintadiák volt gyermekkorban, és nem a szószátyárságáról ismerték. Ugyanez a bolygó a saját jegyében (Bakban) szorgalmas, kitartó, megbízható, célratörő, célját elérő személyiséget jelez. A Szaturnusz a saját uralmi területéről ad kedvező fényszöget a X-es házas Marsra, ami elnökségének hosszú távon ad stabilitást. Ha a következő ciklusban nem indulna (bár a születési képlete erre jó eséllyel biztatja), akkor is tartós nyoma marad munkájának. Életrajzában olvasható, hogy a Chicagói Egyetemen tanított. Ezt alátámasztja a hármas házas Jupitere, miszerint Obama nagyon jó tanár.

Tipp! Nézegess elbűvölő képeket apró kiskutyákról! Katt ide!












Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.