Titokban ment férjhez az RTL Klub műsorvezetője!

házasság fogyókúra Mádai Vivien RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Floridában, teljes titokban mondta ki kedvesének a boldogító igen Mádai Vivien, a NekedValó műsorvezetője.

Amikor külföldre utazott, még Mádai Viviennek hívták, mikor hazajött, már Dávid-Mádai Vivien volt a neve. A műsorvezető családja, barátai és munkatársai is meglepődve fogadták a hírt, miszerint a 22 éves lány férjhez ment. Vivien és párja - aki szintén az RTL klubnál dolgozik -, Dávid Bence 7 hónapja élnek nagy szerelmben.

Az esküvőn a pár két ismerőse volt csak jelen, ők készítették a fotókat. Mindent Amerikában intéztek el, a menyasszonyi ruhát, és a gyűrűket is ott szerezték be.

A pár nem akart nagy felhajtást, ezért döntöttek a külföldi esküvő mellet. A család és a barátok nagyon örültek az ifjú párnak, de persze ők is szerettek volna ott lenni. Vivienék ezért úgy döntöttek, hogy szeretteiket a nyár végén egy ünnepséggel kárpótolják.

Vivien rengeteget fogyott, mióta véget ért a ValóVilág és a NekedValó, 12 kilótól szabadult meg. Lehet, hogy ezt is a szerelmnek köszönheti?

Forrás: RTLKLUB; Facebook
Forrás: RTLKLUB; Facebook


Forrás: RTL Klub/Reggeli

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.