Lefogyott a nagydarab színész - Az öltöny is lötyögött rajta

Gerard Butler szerep színész fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan nem ismerték fel Gerard Butlert, amikor a Foreign Press Association ebédjén a vörös szőnyegre lépett Hollywoodban. A 41 éves színész meglepően soványnak tűnt világosszürke öltönyében.

Az izmos skót feltűnést keltett lenyűgöző fizikumával 2006-ban a 300 című filmben, de most úgy tűnik, a szigorú diéta és a rendszeres testmozgás talán túlságosan is lefaragta róla a kilókat. Butler vékonyabb, mint valaha, kinézete beteges. A haja is megnőtt, a nyitott inggallér pedig jól kihangsúlyozta vékony nyakát és megnyúlt arcát.

AFP
AFP

Butler szóvivője elmondta, hogy a színész minden grammot a soron következő filmszerepéért adott le magáról. A Mavericks című dráma egy nagy hullámlovasról, Jay Moriarity-ről szól. Butler Ricky "Frosty" Hessont, Moriarity mentorát játssza majd a filmben, amit várhatóan októberben kezdenek el forgatni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.