Anyóshoroszkóp - Csillagjegye megmutatja, mennyire kedvel téged valójában

ezoterika anyós horoszkóp ezotéria jóslat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon kenyérre lehet kenni? Vagy olyan, mint az anyós viccek "sztárjai"? Érthető, ha tudni akarod, hogy milyen is valójában a szerelmed anyukája. Segítünk, a csillagjegye sok mindent elárul a mamáról számodra.

Thinkstock
Thinkstock

Kos

Ha az anyósod a Kos jegyében született, akkor természetesen minden úgy van, ahogy ő gondolja. Ha mégsem, akkor meg pláne... A vélt vagy valós igazáért foggal-körömmel harcol, nem fél senkitől, ha össze kell tűzniük. Akár a családtagjaival is összevitatkozik, ha nem úgy vélekednek valamiről, mint ő. Szóval vigyázz, elég egy rossz szó, egy sanda tekintet, egy jelentéktelennek látszó nézeteltérés és máris szörnyeteggé válik az anyósod. Ezért, ha meg akarod nyerni magadnak őt, legyél mindig diplomatikus, térj ki a veszekedések elől és hagyd inkább, hogy neki legyen igaza.

Tipp! Ijesztő fotósorozat a híres színésznőről! Kattints a képgalériáért!

















Thinkstock
Thinkstock

Oroszlán

Ha az anyósod egy Oroszlán, neked maximum a másodhegedűs szerep juthat. Ha kiérdemled... A kedves mama nő létére is igazi családfő, ő dönt, mindenki úgy táncol, ahogy ő fütyül, ha akarod, ha nem. Bármilyen apró-cseprő döntésről legyen is szó, szó sem lehet más választásról. Fiáért pedig anyaoroszlánként küzd, ha megbántod a kedvesedet, bizony az anyósodat is magadra haragítod. Bár ő Oroszlán, éppúgy nem felejt, mint egy elefánt... És ha nem akarod, hogy szétmarcangoljon, ezeket fogadd el. Jobb a békesség alapon.

Tipp! Így tekernek a mai fiatalok! Kattints a képgalériáért!

















Thinkstock
Thinkstock

Nyilas

Ha az anyósod a Nyilas jegyében született, az egyik legnehezebb esettel találod szembe magadat. Ha első pillantásra nem szeret meg, nem is fog soha. Ha elsőre szimpatikus is vagy neki, ez bármikor megváltozhat... Ő egy valódi forgószél, mindig pörög-forog-sürgölődik, ha nincs dolga, akkor is csinál magának. Ha pedig megkedvel téged, neked is. Emiatt persze lehet, te nem fogod majd őt, annyira szeretni, mert szívesen ráteszi a mancsát a szabadidődre és átveszi felette az uralmat. Készülj fel kreatív kifogásokkal!

Tipp! Borzasztóan néznek ki: túlplasztikázott sztárok! Kattints a képgalériáért!















Tipp! A Life.hu fotósának pózolt Brad Pitt! Kattints a képgalériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.