csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Skorpiók csendre és nyugalomra vágynak, a Rákok pedig egy fergeteges hírt kapnak a hét végén.

Thinkstock
Thinkstock

Kos

Olyan dolgok kerülnek terítékre a most következő két napban, melyek nagyon érdekelnek és vonzanak téged, ám ezt eddig magadnak sem merted bevallani. Nem biztos, hogy minden beszélgetésed eredménnyel zárul ezen a hétvégén, de rengeteg új információ birtokába jutsz, melyek nagyon hasznosak lesznek számodra.
Hétvégi tipp: Jövő héten szeretnél nyerő helyzetbe kerülni? Ehhez fejben is ki kell tisztulnod, meditálj egy kicsit.

Bika

Hihetetlen mennyiségű dolog inspirálni ezen a hétvégén, sőt, te magad is nagyszerű instrukciókat adsz a környezetedben élőknek. Régóta van egy álmod, mely egy ideje újra fókuszba került, s egyre inkább azt érzed, ideje, hogy belefogj a megvalósításába. Ki tarthat vissza? Legfeljebb néhány pesszimista, de ezt meg ne hagyd!
Hétvégi tipp: A sült galamb nem repül a szádba, cselekedj!

Tipp! Szexi fotósorozat Jessica Albáról. Kattints a képgalériáért!





Hétvégi tipp:

Rák


Hétvégi tipp:


Thinkstock
Thinkstock

Oroszlán

Egész hétvégén cikáznak a gondolataid, még a pihenés is nehezedre esik, mert mindig elkalandozol - családod, barátaid is észreveszik ezt rajtad. Újabb információk után kutatsz egy adott témával kapcsolatban, és láss csodát, rá is lelsz valami érdekes dologra. Ez nagyon sokat fog neked segíteni hamarosan!
Hétvégi tipp: Még a barátaidat, rokonaidat is ráveszed arra, hogy támogassanak célod elérésében. Egy emberként fognak melléd állni.

Tipp! Plasztikázott férfiak a sztárvilágból! Kattints a képgalériáért!


Szűz


Hétvégi tipp

Mérleg


Hétvégi tipp:

Skorpió


Hétvégi tipp:


Thinkstock
Thinkstock

Nyilas

Már szombaton kapsz néhány érdekes információt, ami igencsak felkelti a figyelmedet. Alaposan el is merengsz a hallottakon, mert alig hiszed, hogy igazak a hírek. Légy óvatos és körültekintő, mert a látszólag jó hírek könnyen tévútra visznek, és lehet, hogy csak szimpla csapda áll a háttérben. Ne higgy el mindent!
Hétvégi tipp: Mindennek járj utána, különben jó nagy gödörbe esel - kimászni belőle igen nehéz lesz.

Bak

Ezen a hétvégén az otthonod meglehetősen forgalmas hellyé válhat, jönnek és mennek a rokonok, barátok, ám te mégis élvezed a helyzetet. Szereted, hogy gondoskodhatsz róluk, figyelhetsz rájuk, meghallgathatod gondjaikat, és még jó tanácsokkal is elláthatod némelyiküket. Fontosak a mély beszélgetések, neked is meg kell nyílnod valaki előtt.
Hétvégi tipp: Főzz finomakat, készíts elő egy jó üveg vörösbort, és beszélgess szeretteiddel.

Vízöntő

Ezen a hétvégén hajlamos leszel arra, hogy álomszerű és idealista terveket szövögess, sőt, még a romantikázáshoz is kedved támad. Kedvesed meglepve figyel téged, mostanában nem tapasztalt ilyesmit nálad, ám élvezi a veled töltött időt. Ha még keresed a párod, vállalj be egy vakrandit, be fog jönni!
Hétvégi tipp: A szombat esti órákban megnő a Vízöntők testiség utáni vágya. Használd ki a lehetőséget!

Halak

Már napok óta a szakmai lehetőségeid járnak a fejedben, és nem lesz ez másképp a hétvégén sem. Néhány nehézséggel kell szembenézned mostanában, melyek elterelik gondolataidat a családodról, és a barátaidról. Ezeket a problémákat nem ezen a hétvégén fogod megoldani, ezért inkább próbálj kikapcsolódni, és élvezni a pihenést.
Hétvégi tipp: Mondd el aggodalmaidat bizalmasodnak, több szem többet lát!

Tipp! Meztelenre vetkőztek a villalakók! Kattints a képgalériáért! (18+)



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.