csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oroszlánok jól teszik, ha hagyják magukat sodortatni az árral, a Skorpióknak pedig a héten érdemes az új és meglepő ötletekre fókuszálniuk.

Thinkstock
Thinkstock

Kos

Ha még az iskolapadban ülsz, vagy most tervezed ennek megkezdését, netán egy félbehagyott tanulmány folyatását, akkor ne halogasd a startot, most kiemelkedően fogékony vagy, gyorsan és hatékonyan leszel képes felfogni minden hozzád érkező információt, szinte szívod magadba a tudást. Szerdán vagy csütörtökön megvalósíthatod egy régi vágyadat, mely jelentős mértékben változtathatja meg végre anyagi helyzetedet. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, jó ideig nem mutatkozik még egy ilyen kiváló csillagállás.

Tipp: Amit ezen a héten megtehetsz, ne halaszd el, mert jövő héten Plútó inkább az energiádat szívja.

Tipp! Sokkoló képeken a tinisztár! Kattints a galériáért!


Bika



Tipp:

Ikrek



Tipp:

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Rák



Tipp:



Thinkstock
Thinkstock

Oroszlán

Szuper napok jönnek, hagyd magad sodortatni az árral, semmilyen veszélynek vagy jelentős bajnak nem vagy kitéve. Ezen a héten a jóindulat, az ésszerűség és a rátermettség együttes hatását tudod a magad javára fordítani, így képes leszel számos függőben lévő ügyes-bajos feladatot rendezni. Az elmúlt hetek kissé zűrzavaros állapotaihoz képest jó irányba terelődik életed. További erőgyűjtés lehet, ha a hétvégén kedved támad néhány napra elutazni és alaposan kipihenni magad. Szükséges is lenne, mert a karácsonyi ünnep úgyis leszívja tartalék energiáidat.

Tipp: Egy wellness szálloda? Vagy inkább síelésre vágysz?

Tipp! Szexi cica lett az anyukából! Kattints a galériáért!


Szűz



Tipp:

Mérleg



Tipp

Skorpió



Tipp:



Thinkstock
Thinkstock

Nyilas

A hétfői nap meglepően nyugalmas lesz, nem is érted, mit történik körülötted, minden olyan flottul működik. Ám kedd reggelre rengeteg tennivaló, váratlan és kifejezetten nehéz feladat szakad a nyakadba, nemcsak munkahelyeden, hanem bizony otthon is! Szerdára már láthatóan ingerültté válsz, és úgy érezheted, az egész világ ellened fordult. Mielőtt kitörne belőled a kevésbé békés, szerethető éned, lázadás és konfliktusok helyett igyekezz nézeteltéréseidet őszintén és barátságos hangnemben megvitatni környezeted érintett tagjaival, így könnyedén rendbe jöhetnek a dolgok.

Tipp: Egy közös vacsora szeretteiddel mindent hamar helyre tesz!

Bak

Ha azt gondoltad volna, hogy december már a lazsálás időszaka, akkor bizony tévedtél! Alapos megfontolást igényelnek azok a döntések, melyeket most kell meghoznod, ezért még aludni is nehezen fogsz tudni, mert pontosan tisztában vagy azzal, hogy sorsdöntő fordulatok következnek, melyek hosszú távon meghatározzák életed irányát. Ezen döntések hosszú évekre szólnak, nem bagatellizálhatod el! Racionalitásod és kellő merészséged révén most könnyedén jó irányba terelheted az életedet. A lehetőségek szerdán és pénteken megtöbbszöröződnek, így ha teheted, időzíts minden döntéshozatalt ezekre a napokra!

Tipp: Önbizalmad és tettrekészséged most jó kombináció lesz, csapj hozzá még egy kis bátorságot!

Vízöntő

A novemberben rendszeresen visszatérő akadályok és nehézségek végre leküzdhetővé válnak, ismét nyugodtan fellélegezhetsz, a szokottnál elevenebb, határozottabb lehetsz. Szinte kicsattansz az egészségtől, a benned tobzódó önbizalom megerősít, és olyan lépések megtételére is képes leszel, melyekhez nem volt bátorságod vagy épp kedved mostanság. A jelenlegi bolygóállásoknak köszönhetően még mindig nem lesz teljesen hibátlan és problémamentes az előtted álló hét, egy-két elképzelésed csak apróbb akadályok leküzdése árán és lassú tempóban, ám teljesen biztosan megvalósítható.

Tipp: Semmit ne adj fel, mindent ragadj meg, sőt, vonj be másokat is, a megosztott öröm most dupla öröm!

Halak

A hét első felében Mars hatása miatt ingerlékenység és feszültség uralkodhat el rajtad, alkalmazkodóképességed a megszokottól eltérően a minimálisra csökkenhet, még akkor sem állsz egy közös ügy mellé, amikor az elvárható lenne. Egyet tehetsz, hagyod, hogy most a maguk útján menjenek a dolgok, ha már te magad nem akarsz túl sokat tenni, ám mindezt próbáld diplomatikusan mások tudtára adni. Csütörtöktől szerencsére harmonikusabb időszak köszönt be, lényeges döntések meghozatalára alkalmas a hétvége. Persze szánj időt végre a pihenésre is.

Tipp: Néha elfogadható, hogy ki akarsz lógni a sorból, most ezt el is nézik neked, de jövő héten nem játszhatod el ugyanezt ugyanezekkel az emberekkel!

Tipp! Annamari a villán kívül! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.