csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Skorpiókra érdekes és izgalmas feladatok várnak, a Bakok pedig vasárnap egy váratlan üzenetet kaphatnak.

Thinkstock
Thinkstock

Kos

Nagy türelemre lesz szükséged ezen a hétvégén. Mivel folyamatosan jössz-mész, állandóan találsz magadnak valami tennivalót, előfordulhat, hogy kissé ideges, ingerült emberekbe botlasz. Ne húzd fel magad, inkább légy türelmes, megértő. A családban is kisebb konfliktus lehet kibontakozóban, amit éppen te fogsz tudni még csírájában elfojtani! Kivételesen felvállalhatod a békebíró szerepét, Szaturnusz támogat ebben.
Hétvégi tipp: Mi lenne, ha ezt a hét végét nyugiban, csöndben és pihenéssel töltenéd? Nagy szükséged lenne erre, még ha nem is így érzed.

Tipp! Mikulásnak és rénszarvasnak álcázott kedvencek! Állati advent képgalériánkban!





Hétvégi tipp:

Ikrek


Hétvégi tipp:

Rák


Hétvégi tipp:



Thinkstock
Thinkstock

Oroszlán

Így szombat reggel komolyan azon töröd a fejed, hogy hétvégén dolgozz? Ugye ez csak egy kósza gondolat, és gyorsan elveted? Vagy mégsem? Nos, akkor ki fogja elkezdeni a karácsonyi készülődést? Már alig van hátra pár nap, és ha nem akarod idén is az utolsó másodpercekben, kapkodva letudni az egészet, akkor most tedd félre a munkát, megvár az hétfőn téged!
Hétvégi tipp: Ha hiányzik az ünnepi hangulat, akkor miért nem teszel ez ügyben semmit? Magától nem fog megcsapni a szele, te is kellesz hozzá!

Tipp! Csábító démon lett a szende Orsiból! Kattints a galériáért!


Szűz


Hétvégi tipp:

Mérleg


Hétvégi tipp:

Skorpió


Hétvégi tipp:



Thinkstock
Thinkstock

Nyilas

Mivel az anyagi ügyeid igencsak lefoglalják minden szabad percedet, kimaradsz abból az izgalmas és bizsergető érzésből, ami az ünnepek előtt tölti el az embert. Tedd egy kicsit félre a negatív gondolataidat, és engedj teret a pozitívabbaknak! Valóban szükséges megoldanod pár dolgot még az idén, de azt ne annak az árán tedd, hogy a karácsony csodás hangulatát mellőzöd. Kapcsolódj be a vásári forgatagba, az otthoni előkészületekbe, és mosolyogj.
Hétvégi tipp: Különösen vasárnap kellene egy kicsit lazítanod. Ha ennyire görcsölsz, azzal csak azt éred el, hogy rossz lesz a kedved neked is, és még másokra is átragasztod.

Tipp! Fehérneműben a szexi magyar modell! Kattints a galériáért!





Hétvégi tipp:

Vízöntő


Hétvégi tipp:

Halak


Hétvégi tipp

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.