A szülők is áldásukat adták a két X-Faktoros szerelmére

Baricz Gergő X-Faktor Kováts Vera szerelem szülők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a fődíjat Kocsis Tibor vitte el, mások is gazdagabbak lettek valamivel az X-Faktor alatt: Vera és Gergő éppenséggel egy szerelemmel. Ráadásul a szülők is örülnek a fiatalok egymás iránti vonzódásának.


RTL Klub/Sajtóklub
RTL Klub/Sajtóklub

Kattints a képre a Finálén készült képekért!


Már a két szerelmes szülei is találkoztak egymással és hosszú percekig beszélgettek - mondhatjuk, hogy teljes volt az összhang a két família között. "Fontos, hogy a szülők megértsék egymást. Arról soha nem akarok megfeledkezni, hogy ki volt az, aki végig mellettem volt, aki segített abban, hogy megteremtődjenek a lehetőségek, közülük az egyik legfontosabb Vera - mondta Gergő, akitől édesapja vette át a szót. - Úgy is lehet mondani, hogy a kedvese neki Vera, szimpatikusak egymásnak nagyon. Meghívtam a lány szüleit is, jönnek hozzánk. Úgy mondtam csak, hogy jöjjenek, de nem pontosra. Majd, ha idejük lesz, akkor utaznak, remélem. Mi várjuk őket."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.