VV Gergő Való Világ 5 Seherezádé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gergő számára Seherezádé már a múlté. A villa egykori alfahímje kedvesével, Csillával képzeli el a jövőjét.
Sok esetben, amikor téged csókoltalak, valaki másra gondoltam"Aljas szemétláda! Nem értem, miért kellett ezt csinálnia? De a fagyi alaposan visszanyalt, hiszen kiesett a játékból! Láttam a barátnőjét, az én lányom Marilyn Monroe hozzá képest" -


Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Még több kép a galériában!


Gergő azonban nem kerül nehéz helyzetbe emiatt, hiszen ő is mással képzeli el a jövőt: "Úgy néz ki, újra egy pár vagyunk Csillával. Amikor beköltöztem, megállapodtunk, nem folytatjuk a kapcsolatot, de Csilla egyre gyakrabban járt az agyamban" - mondta a Blikknek Gergő. "Ha tudtam volna, hogy Seherezádé mélyebb érzelmeket táplál irántam, abban a pillanatban leállítottam volna ezt az kapcsolatot, de soha nem mondta. Nekem tiszta a lelkiismeretem."

A fiú és régi-új kedvese már az első kinti estén átbeszéltek mindent: "Nagyon jó volt, reggel ötig beszélgettünk. Közösek a céljaink, együtt szeretnénk folytatni az életünket. Erre jutottunk az este folyamán, majd kiskifli-nagykifliben álomba szenderültünk. Hazudnék, ha azt mondanám, négy hónap bezártság után nem fordult meg a fejemben a szex gondolata, de a nagy tűzijáték későbbre várható" - mesélte Gergő.

Tipp! VV Gergő Csillával a párbaj után! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.