Ismét pszichiátriára került a magyar valóságshow sztárja

betegség pszihológus valóságshow BB Évi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét a zárt osztályon kezelik BB Évit, a Big Brother 1. győztesét.
Nagyon rosszul van, láthatólag teljesen összeomlott. Gyógyszerezik, és folyamatosan vizsgálatokra hordják, hogy megállapítsák, lehet-e rajta segíteni, és ha igen, hogyan. Megint elhagyta a szerelme, amitől teljesen kiborult. Be kellett vinni, mert a kinti életben valami meggondolatlan dolgot csinálna"

www.youtube.com
www.youtube.com

Évi 2002-ben nyerte meg a valóságshow-t, és 16 millió forintot vihetett haza. A pénzt azonban hamar elköltötte. Az utóbbi években Évit többször kezelték rövidebb-hosszabb ideig a pszichiátrián, rossz állapota miatt a két gyermekét is más neveli. Tavaly augusztusban a hosszú bentlakásos kezelés után bejáró beteg lett a pszichiátriai osztályon, így megkezdhette normális életét. Ám a napokban kiderült: Évi ismét a zárt osztályra került, ahonnan egyelőre nincs kiút a szá­mára.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.